Potresna ispovest o Šumaheru: Ne znam zašto ga drže u takvom stanju

Zdravstveno stanje Mihaela Šumahera, legendarnog vozača formule 1, već godinama se čuva u najvećoj tajnosti. Sedmostruki svetski prvak nastradao je na skijanju krajem 2013. godine, a javnost još uvek nema službenu informaciju o njegovu stanju.

Mihaelov blizak prijatelj Filip Štrajf, koji je i sam doživeo tešku nesreću posle koje je ostao paralizovan od pojasa, često je posećivao Šumija dok je Nemac bio u bolnici u Grenoblu.

– Mihael Šumaher je u krevetu u teškom stanju. Čini se da je izgubio mnogo kilograma – rekao je Štrajf, a zatim prilično bezosećajno dodao:

– Ne znam zašto neko drži muža ili oca u takvom stanju…

Štrajfove izjave očito idu na adresu Korine Šumaher koja se svim snagama bori za zdravlje svojeg supruga. Ipak, ove su riječi izazvale su brojne komentare, posebno na društvenim mrežama u Francuskoj.

Štrajf je ostao paralizovan posle sudara na test vožnji u Brazilu uoči početka sezone 1989. godine.

Inače, dokumentarac o životu i karijeri Mihaela Šumahera Netfliks će objaviti 15. septembra, a nedavno su pustili i prve klipove u kojima se pojavljuju vozačev otac, supruga, deca, brat, kao i mnogi vozači koji su nastupali kada i legendarni Šumi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Mihael Šumaher
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Hipnozeka

    Pa sam tekst kaže što ga drže u životu. Više će para zaraditi na na primer dokumentarcu ako znaš da je živ itd. Jedino a nadam se da nije neka nekropsihologija uključena familijarno.