Provokacijama nikad kraja: Džaka zadao NOVI „udarac“ (foto)

Svima je poznato šta se desilo na Mundijalu, tj. meču između Srbije i Švajcarske, i kako su Granit Džaka i Đerdan Šaćiri gestikulacijom „dvoglavog albanskog orla“ proslavljali pogotke u mreži srpske reprezentacije.

Provokacijama nije kraj čak ni sada kada se Mundijal završio. Granit Džaka ponovo provocira, iako je sada na odmoru.

On se sa svojom devojkom slikao na Sejšelima, a ukrštanjem ruku su pokazali dvoglavog orla.

Granit i Leonita Džaka su u ljubavnoj vezi već duže vreme i ona mu je velika podrška.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

džakaMundijalsvetsko prventstvo u fudbalu
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • POP

    ZALOSNO JE STO NASE NOVINE NEPISU O SPORTISTIMA SRBIJE,,KOLIKO O KOMSIJAMA..DOKLE???STA NAS ZABOLE UVO ZA NJIH???NEK POKAZUJE STA OCE,,KO IH SISA KAD NISU SRBI!!!ONI VOLE SVOJE I NEK VOLE,, A MI VOLIMO SRBIJU I NASE!!!

  • Anonimni

    A sta je ovde provokacija? Siptari ukrstaju tako ruke ko zna od kada i simbolizuju njihovog ocerupanog dvoglavog orla. Zasto bi to neko smatrao provokacijom? Njihove ruke, njihov orao, njihova stvar! Uostalom i mi pokazujemo tri prsta kad god stignemo (Tosic u sred Albanije posle gola) pa nas briga sto to neko smatra provokacijom.

  • Anonimni

    Pa sta neka pokazuju , pa i ruke su im bele , to je beli orao .

  • Febo Zlatokosi

    Ma dajte više, pustite kulova. Ako nemate ništa drugo da objavite, gasite novine, sajt ili već šta. To su neopisiva gluposti. Umesto takvih stvari, objavite neku od pesama Branka Radičevića, Alekse Šantića, Mike Antića,… Đure, Zmaja… tako biste dali kakav- takav doprinos kulturi ove naše Srbije.

  • bambi

    Prstanite vise da pisete o njima. Njihov uspeh je samo da se pojave u medijima. Prestanite vise da pisete o njima i prestanite nasoj naciji da servirate primitivizam i prostakluk. Pisite o lepim stvarima. Gajite pozitivan duh.

  • Anonimni

    dve svrake