„Šumaherova porodica laže već devet godina“: Bivši agent izneo šokantne detalje

Bivši agent sedmostrukog šampiona sveta u Formuli 1 Mihaela Šumahera, Vili Veber, optužio je u intervjuu za Gazeta delo sport porodicu nemačkog vozača da već devet godina obmanjuje javnost o njegovom zdravstvenom stanju.

Šumaher je 2013. godine doživeo nesreću na skijanju u francuskim Alpima kada se spuštao neoznačenim delom staze, pa je izgubio kontrolu nad skijama, pao i glavom udario u kamen.

U junu 2014. godine Šumaher je izašao iz indukovane kome, a lečenje je nastavio u svojoj kući na Ženevskom jezeru.

„Više stotina puta sam pokušao da kontaktiram Korinu. Nije mi odgovarala na pozive. Zvao sam i Žana Toda koji mi je rekao da ne idem u bolnicu, da pričekam jer je prerano. Kad sam sutradan zvao, niko mi se nije javio. Nisam očekivao takvo ponašanje i zbog toga sam i dalje ljut. Rekli su mi da se pomerim sa strane, da je prerano, a sad je prekasno. Prošlo je devet godina. Vreme je da kažu istinu“, izjavio je Vili Veber za Gazeta delo sport.

On je istakao da je imao razumevanja za Šumaherovu porodicu, ali da više ne može da trpi njihove laži.

„Imao sam razumevanja za njih kada se to dogodilo, uostalom uvek sam radio sve da zaštitim Mihaelov privatni život. Ali, od tada od njih ne dobijamo ništa osim laži. Mihael mi je bio kao sin. I danas me boli da pričam o tome. Samo se nadam da će mi jednog dana zazvoniti telefon i da će to biti on i da će reći: „Vili, siđi ovamo, imamo mnogo toga da pričamo“. Mislim da bi njegovi obožavaoci bili srećni ako bi dobili iskrenu poruku o Mihaelovom zdravlju“, zaključio je Veber u intervjuu za italijanski list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Mihael Šumaher
Komentari (12)
Dodaj komentar
 • Milan

  Žao mi je ovog čoveka! Bio je dobar sportista a nastradao tako glupo. A prvo pravilo u skijanju je ne ići na neoznačene staze ali valjda želja za adrenalinom je bila kod njega prevelika. Velika šteta!

 • Anonimni

  Šumaher se odavno ohladio samo to porodica krije verovatno zbog novca…

  • Anonimni

   Tačno tako…i ja to mislim

 • Biznis

  Biznis je biznis emocije 00000

 • Anonimni

  Kad prođe 10 godina biće objava da je umro.Do tada ga drže na aparatima i obitelj bere lovu.

 • Anonimni

  Vjerojatno on uopće nije izašao iz kome nego umro a ono to kriju neznam zašto.

  • Anonimni

   Ljudi su na sve spremni i za manje novca o ženama da ne pričam svedoci smo kroz istoriju šta su spremne da urade da bi se dočepale bogatstva ubijale su sopstvenu decu a kamoli muževe!

   • Hm

    Uskoro bivsi muzu, ti li si?

 • Nadics

  Da li je on uopšte živ?

  • Vlada

   Definišite pojam živ… Da li je čovek živ ako mu je mozak klinički mrtav a ostatak tela se veštački održava uz pomoć uredjaja za održavanje života ? U javnim bolnicama takav čovek bi posle mesec dana bio isključen sa aparata za održavanje života i bio proglašen mrtvim, što je i logično… U privatnim bi vas držali malo više na kraju krajeva i zbog većeg računa ali bi vas i oni posle par meseci isključili sa aparata i proglasili mrtvim. Šta se ovde radi, to zna samo njegova porodica i uski krug ljudi, davno sam pročitao da Šumaher ima ugovor koji obavezuje njegove partnere i sponzore da mu plaćaju na račun svaki mesec više miliona dolara ili tako nešto svaki mesec, čak i kada je povredjen i ne vozi formulu. Taj ugovor mislim da je bio potpisan na 10 god, uglavnom kad istekne, nadam se da će Šumaherova porodica napokon da mu pruži mir i spokoj.

   • Goran RS

    A ko ste pa Vi da bi vam iko govorio bilo šta vezano za svoj privatni život?! Zar zaista mislite da bi svjetske aždaje ikome išta platile ako ne moraju?! Ostavite porodicu na miru – da ste zaista toliko bliski sigurno biste znali. Ovako: od…i!!!

   • Anonimni

    Hteo bi čovek da se okoristi i od ovakvog Šumahera jer ako umre biće kasno.Ima mnogo lesinara koji se tuku oko svog dela plena.