Večiti kritičar kapitulirao: „Novak je mašina, on nije sa ove planete“

Retkost je čuti od strane Matsa Vilandera lepe reči na račun Novaka Đokovića. Ali i tvrdokorni Šveđanin, koji u svakoj prilici ume da nađe zamerku, sada je morao da kapitulira pred Novakom. Đokovićev trijumf na Rolan Garosu naterao ga je da oda mu priznanje, prenose sportski mediji.

– Novak je mašina, ja ne znam šta je sebi ubacio u glavi na 0:2. Ne znam kako se vratio u meč. U trećem setu sam rekao „u, ovo ide u pet setova“. To je uradio i protiv Lorenca Musetija. Posle povratka delovalo je da ne može niko da ga pobedi. Bio je pravi džentlmen. Rekao je puno ohrabrujućih reči o Cicipasu nakon meča. „Velika trojka“ u poslednjim godinama radi neverovatne stvari. Ovi momci nisu sa ove planete. Ovo što oni rade je neverovatno, rekao je Mats Vilander.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Mats Vilandernovak djokovic
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Taj urlik je verovatno taj bes koji dolazi od nepostovanja istog kao jednog od najboljih ikada koji su krocili na teniski teren. Taj urlik je ono sto ratnik izusti pre upustanja u borbu protiv brojnijeg neprijatelja, a ovde su to drugi teniseri i mnogobrojna publika. Novak je sa svojim navijacima u manjini, i ovde se samo radi o zelji da se taj protivnik pobedi i da mu se utera strah u kosti. Strahopostivanje, ako nema onog osnovnog postovanja, onda se ono uteruje.

  • ANDREJ

    Potpuno se slazem sa Vilanderom,ono sto je Djokovic u mecu sa Cicipasom uradio,posle stanja u setovima o – 2 u korist Grka,prevazilazi logicno razmisljanje.Na zalost,ne mogu da opravdam,Djokoviceve napade animalnog besa, bilo na kraju meceva,ili u toku istih.Kako je stariji,ti zivotinjski ulrici,izazivaju jezu kod publike na tribinama. Neko u Djokovicevom timu,morao bi da nesto ucini,da slavnog tenisera,oslobodi nakupljenog besa,koji kvari sliku o njemu,kao savrsenom sprtisti i sportskom dzentlmenu…