Voditelj oduvao Čilića: Običan folirant – izmislio povredu i kao beba plakao protiv Federera!

Pirs Morgan, poznati britanski voditelj kojeg ili beskrajno simpatišete ili ga mrzite iz dna duše ponovo je na svom Tviter profilu navukao bes korisnika.

Komentarišući pobedu Rodžera Federera u finalu Vimbldona, nekadašnji član žirija takmičenja „Amerika ima talenat“ poručio je Hrvatu Marinu Čiliću da je najobičniji folirant.

„Znači, Čilićeva ‘povreda’ bila je žulj. To menja sve, pošto je jako redak slučaj da ih teniser dobije. Federer ga je uništio, a on plače kao beba. Čiliću, saberi se, ne možeš da jecaš zato što gubiš – to je patetično“, napisao je Morgan.

Potom je dodao novi tvit sa argumentima za optužbe.

„Čilić se kretao bez ikakvih problema, pre nego što je krenuo festival kuknjave. Zaista, nije uspeo da mi proda priču o ovoj iznenadnoj ‘povredi’, već ga samo razbija veliki šampion. Nečuveno je da se Federerova briljantna pobeda umanjuje navodnom Čilićevom ‘povredom’. Nije dorastao. Kraj“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Marin Čilićpirs morgan
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    Ovi Ameri se baš svačim bave, naročito „balkanskim sportom“ kad ovaj nije „svašta“; e, a kad jeste, onda… hm! I Balkancima isto tako, oni nisu svakakvi, kao njihovi „novinari“. Imam Noleta u vidu.