Vučić traži da se oslobode uhapšeni demonstranti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zatražio je od nadležnih organa da aboliraju i oslobode sve učesnike protesta.

On je to zatražio za sve učesnike protesta koji su prekršajno kažnjeni zbog nasilnog upada u RTS i tokom protesta ispred Predsedništva Srbije, saznaje Tanjug u kabinetu predsednika Republike.

Predsednik je, međutim, rekao da nikad neće abolirati odgovornosti one koji su na protestu nosili motornu testeru i napadali policajce.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Aleksandar Vučićdemonstranti
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • milovan

    Predsednice.Ipak je ovo previse sto radite. Pa zar nismo svi isti pred zakonom??? Zasto sam ja do sada uvek morao da postujem zakon i morao da platim kaznu. Molim vas da i meni vratite sve pare koje sam platio do sada za razne kazne. Jer hocu da budem isti sa njima pred zakonom.A tako pise u Ustavu Srbije. A vi postovani predsednice ne postujete najvise akte drzave cijiste Predsednik. Nikada vise necu izaci na izbore,bilo koje. Izgubili ste moj glas,iako ste najbolji kojega smo imali do sada. Nisam isti sa ostalima,i toje zadnja kap.

  • Anonimni

    Ko li mu je telefonirao?

  • Anonimni

    Nasilje se sankcioniše prekršajno ili krivično, a to je stvar zakona i sudova. Ne može predsednik da kaže „ja bih hteo…ako može“. Ovlašćenja predsednika su inače veoma mala a ovakvi zahtevi izlaze iz tih okvira. Izgleda da ni jedna strana ne zna ni šta hoće a kamoli šta bi sa nama koji sve to gledamo. Nadajmo se pojavljivanju novog puta za ovu zemlju u kojoj ništa nije jasno a kamoli čisto. Ponekad izgleda da su svi ovi na istoj strani a da iza ovog zamlaćivanja teče nešto mnogo važnije. „Nevidljiva zbivanja“.

  • Anonimni

    micite te ovog i srbija je super

  • bambi

    Mi smo izgleda svi skrenuli. Ljudi, ovo je ludilo.