Policajac skočio s 13. sprata za pedofilom, uspeo je da ga uhvati (foto)

Bakizan Bakirov (36) i njegov partner Meir Nesipbaj reagovali su na dojavu o muškarcu koji je provalio u stan u gradu Almatiju i seksualno napao 15-godišnju devojčicu.

Kada su stigli na mesto događaja, osumnjičeni Sh potrčao je i skočio kroz prozor sa stana na 13. spratu, a Bakirov je skočio za njim. Policajcu je tek kasnije palo na pamet da Sh nije htio da pobegne već da je možda pokušao da počiniti samoubistvo.

Srećom po policijskog službenika, dva sprata niže nalazila se terasa na koju su pali policajac i osumnjičeni, piše Dejli Mejl.

Hemijska kastracija

Bakirov je uprkos pretrpljenom slomljenom stopalu uspeo da zadržati Sha sve dok na terasu nisu stigli drugi policijski službenici, a vlasti su mu zbog herojskog čina pre par dana dodelile medalju za hrabrost.

Sh je optužen za napad na devojčicu, zlostavljanje njenog četvorogodišnjeg brata i krađu 13.000 funti iz doma maloljetne dece. Ako bude osuđen, Sh će, prema strogim zakonima Kazahstana, biti podvrgnut hemijskoj kastraciji.

„U glavi mi je bila samo jedna misao – da uhvatim napadača, nisam razmišljao ni o čemu drugom. Skočio sam kroz prozor pre što sam shvatio šta zapravo radim. Nisam znao da se dva sprata ispod nalazi terasa“, ispričao je Bakirov, otac dve ćerke i šestorice sinova.

Nakon što su lekari su na njegovom stopalu napravili tri operacije, rekli su da će uskoro opet moći da hvata kriminalce na ulicama Almatija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pedofilpolicajacpotera
Komentari (0)
Dodaj komentar