Komunalne informacije

Komunalne informacije za 3. mart

Informacija o promeni trasa linija 27E, 33 i 48

Tokom izvođenja radova na izgradnji sekundarne kanalizacione mreže i revizionog vodovodnog šahta u Dragoslava Srejovića i Bulevaru despota Stefana, od 3. do 17. marta doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi po fazama i to:

FAZA 1 – radovi na kolovozu Bulevara despota Stefana neposredno ispred zone raskrsnice sa Dragoslava Srejovića od 3. do 10. marta. Radovi podrazumevaju zauzeće trake za desno skretanje i srednje trake Bulevara despota Stefana neposredno ispred zone raskrsnice sa Dragoslava Srejovića, kao i dela saobraćajne trake Dragoslava Srejovića u zoni iste raskrsnice za smer prema Mitropolita Petra.

FAZA 2 – radovi na kolovozu Ulice Dragoslava Srejovića neposredno posle zone raskrsnice sa Bulevarom despota Stefana od 11. do 17. marta. Radovi podrazumevaju zauzeće desne saobraćajne trake Dragoslava Srejovića na delu od raskrsnice sa Bulevarom despota Stefana do raskrsnice Mitropolita Petra.

Za vreme radova u ovim fazama, Ulica Dragoslava Srejovića na delu od Mitropolita Petra do Bulevara despota Stefana biće jednosmerna prema Bulevaru despota Stefana. Linija 27E u smeru prema Mirijevu 4 saobraćaće Bulevarom despota Stefana, Mije Kovačevića, Dragoslava Srejovića i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom. Vozila sa linija 33 i 48 u smeru prema Kumodražu i Miljakovcu 3 ići će Bulevarom despota Stefana, Mije Kovačevića, Dragoslava Srejovića, Mitropolita Petra i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Tokom izvođenja radova, vozila sa linija javnog prevoza će na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta, navedeno je u saopštenju.

Asfaltiranje Dobrovoljačke ulice u Zemunu

Radovi na asfaltiranju Dobrovoljačke ulice su u završnoj fazi, saopšteno je iz Opštine Zemun.

Nakon izvedenih građevinskih radova na izgradnji distributivne vodovodne mreže i sekundarne kišne i fekalne kanalizacione mreže, ubrzano se radi na asfaltiranju.

Radovi koji su počeli krajem prošle godine privode se kraju i uskoro se očekuje otvaranje ulice za saobraćaj.

Crnotravska ulica zatvorena za saobraćaj

Tokom izvođenja radova Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda J.P. na izgradnji saobraćajne veze Borska – petlja „Lasta“ – Faza 2,  od 15.februara do 1.maja za saobraćaj će biti zatvorena Crnotravska ulica, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Za saobraćaj će biti zatvoren potez od Paunove do Bulevara oslobođenja i desna kolovozna traka u Bulevaru oslobođenja od crkve Sv.Vasilija Ostroškog do benzinske stanice ,,NIS petrol“.

Izmene na linijama javnog prevoza tokom radova na saobraćajnici Borska – petlja „Lasta”

Zbog izvođenja radova na proširenju saobraćajnica u Save Maškovića, Crnotravskoj i Bulevaru oslobođenja doći će do izmene na linijama javnog prevoza u periodu od 15. februara do 1. maja, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Autobusi na linijama 47 i 48 u oba smera saobraćaće ulicama Bulevar oslobođenja, Baštovanska, Paunova Crnotravska, Bahtijara Vagabzade i dalje redovnim trasama. Vozila na liniji 49 kretaće se u oba smera ulicama Voždovački kružni put, Bebelova, Baštovanska, Paunova, Crnotravska i dalje redovnom trasom.

Autobusi na liniji 50 saobraćaće u oba smera ulicama Voždovački kružni put, Bebelova, Baštovanska, Paunova, Crnotravska, Bahtijara Vagabzade i dalje redovnom trasom.

Vozila na linijama 401 i 402 kretaće se u oba smera ulicama Bulevar oslobođenja, Baštovanska, Paunova i dalje redovnim trasama.
Autobuske linije: 403, 405, 406, 407, 408, 409 i 503 u oba smera ići će od terminusa „Voždovac“, Bebelove, Baštovanske i Paunove, dok će minibus na linijima 406L i 409 saobraćati u oba smera redovnim trasama, navodi se u saopštenju.

Planirana isključenja struje

Informacije o planiranim isključenjima struje možete pročitati na sajtu Elektrodistribucije Beograd.

Tel. broj Informativnog centra EDB-a Ogranci Beograd je 3957-777.