Komunalne informacije

Komunalne informacije za 23. jul

Bez vode potrošači na opštini Voždovac

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, u sredu, 24. jula, od 8.30 do 18 sati bez vode će biti potrošači u Strumičkoj ulici, između ulica Vidska i Grčića Milenka, saopštavaju iz JKP ,,Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

Radovi u ulicama Semjuela Beketa i Kneza Višeslava

Sekretarijat za saobraćaj najavio je radove „Beograd-puta” zbog čega će dve deonice u gradu biti zatvorene za saobraćaj. Tokom radova na redovnom održavanju kolovoza, za saobraćaj će biti zatvoren deo Ulice Semjuela Beketa, od Matice srpske do Koste Nađa. Ova izmena trajaće do 29. jula.

Takođe, zbog ovih radova, saobraćaj će biti obustavljen u delu Kneza Višeslava, od Blagoja Parovića do Petra Martinovića. Ova izmena važiće danas i sutra.

Za saobraćaj zatvorene ulice Marijane Gregoran, Milorada Popovića i Ulica 1. maja

Ulica Milorada Popovića i Ulica 1. maja u Železniku biće zatvorene zbog radova koje izvodi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”  do 15. septembra, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Takođe, za saobraćaj će do 1. septembra biti zatvorena Ulica Marijane Gregoran, od Ulice Vojvode Micka Krstića do stare okretnice u Ulici hunskih radnika zbog radova koje izvodi JKP „Beograd-put”.

Izmena režima saobraćaja

Tokom radova koje izvodi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” biće izmenjen režim saobraćaja u raskrsnici ulica Prvomajske i Gornjogradske. Kako je saopštio Sekretarijat za saobraćaj, izmena se odnosi na period od 22. do 28. jula.

Takođe, zbog radova koje izvodi JKP „Beogradske elektrane”, za saobraćaj je zatvoren deo Ulice Živka Davidovića, od Gusinjske do Luneta Milovanovića, dok je u Gusinjskoj, na uglu sa Živka Davidovića, režim saobraćaja izmenjen. Izmena traje do 30. jula, navodi se u saopštenju.

Izmena režima saobraćaja u Sarajevskoj ulici

Zbog radova koje izvode JKP „Beogradske elektrane”, režim saobraćaja je izmenjen  do 19.  jula u Sarajevskoj ulici, i to na uglu sa Durmitorskom, saopštavaju iz Sekreterijata za saobraćaj.

Radi se po fazama, tako da će do izmena u saobraćaju doći u istoj ulici između ulica Drinske i Durmitorske od 20. do 29. jula. Režim saobraćaja će biti izmenjen i na uglu sa Drinskom ulicom, i to u dve faze, od 30. jula do 8. avgusta i od 9. do 12. avgusta.

Izmena režima saobraćaja u tri opštine

Tokom radova koje izvodi „EPS Distribucija” biće izmenjen režim saobraćaja u pojedinim ulicama, saopštavaju iz Sekretarijata za saobraćaj. Reč je o radovima na ukidanju postojećih nadzemno-podzemnih deonica vodova na teritoriji opština Rakovica, Voždovac i Zvezdara.

Saobraćaj je izmenjen u Vukasovićevoj ulici, Ivana Mičurina, Borskoj, Bahtijara Vagabzade, Baštovanskoj, Bebelovoj, Voždovački kružni put, Braće Jerković, Svetozara Radojčića, Braće Srnić i Cvetanovoj ćupriji. Radi se po fazama do 12. oktobra.

Radovi u Marijane Gregoran i Cerskoj ulici

Ulica Marijane Gregoran, od Vojvode Micka Krstića do Juhorske, zatvara se za saobraćaj  do 15. avgusta, najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Deo ove ulice biće zatvoren za saobraćaj za vreme radova na redovnom održavanju ulice, koje izvodi JKP „Beograd-put”.

Tokom radova na redovnom održavanju ulice, za saobraćaj će biti zatvorena Cerska ulica, od Đerdapske do Jadranske, od danas do 4. avgusta.

Radovi u Južnom bulevaru

Tokom radova koje izvodi JKP „Beogradske elektrane”, do 30. jula biće izmenjen režim saobraćaja u Južnom bulevaru, od Ulice Maksima Gorkog do Ulice Milorada Mitrovića, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Radovi će biti izvođeni po fazama na sledeći način:

– Faza 1 trajaće od 13. do 27. jula i doći će do izmene režima saobraćaja u Južnom bulevaru, kod raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog.
– Faza 2 će trajati od 28. do 30. jula i doći će do izmene u režimu saobraćaja u Južnom bulevaru, kod raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog.

Planirana isključenja struje

Informacije o planiranim isključenjima struje možete pročitati na sajtu Elektrodistribucije Beograd.

Tel. broj Informativnog centra EDB-a Ogranci Beograd je 3957-777.