„Čarobna kraljevstva“ na ledu (video)

„Disney On Ice“ dovodi nam posle četiri godine novu predstavu „Čarobna kraljevstva“, koja obuhvata četiri Diznijeve priče u spektaklu na ledu koji oživljava „Feld Entertainment“, a koje stiže u Beograd 13. 14. i 15. oktobra. „Čarobna kraljevstva“ predstavljaju omiljene likove iz omiljenih crtanih filmova „Automobili“, „Mala sirena“, „Priča o igračkama 3“, zajedno sa Mikijem Mausom, Mini Maus, Pajom Patkom i Šiljom. Uz ove drage likove dolaze nam i zvezde Diznijevog filma „Zaleđeno kraljevstvo“.

Predstava „Disney On Ice“ – „Čarobna kraljevstva“ odigrava se u Kombank Areni u sledećim terminima: petak 13. oktobar u 19 časova, subota 14. oktobar u 11:30, 15 i 18:30 časova i nedelja 15. oktobar u 11:30, 15 i 18:30 časova. Predstava traje nešto više od 90 minuta uz jednu pauzu.

Publika će zakoračiti u fantastičan zimski svet Arendela zajedno sa princezama Anom i Elzom iz filma „Zaleđeno kraljevstvo“, koji je osvojio prestižne nagrade, BAFTA i Oskar i koji je najgledaniji animirani film svih vremena. Ana, devojka velikog srca, kreće na epsko putovanje sa smešnim Sneškom Olafom i robusnim brđaninom Kristofom kako bi pronašla svoju sestru Elzu, čije su ledene moći zarobile kraljevstvo Arendel i okovale ga večitom zimom.

„Naše stvaranje Arendela i vizuelna veličanstvenost na ledu na čaroban način transformišu pozornicu iz leta u zimu,“ navodi producentkinja Nikol Feld. „Iako deluje veoma očigledno da se Zaleđeno kraljevstvo uklapa u ledenu površinu, Disney On Ice dodirnuće najtananija osećanja kod publike svojim inovativnim elementima i najboljim svetskim klizačkim umećem.“

Iz Radijator Springsa, na ledenu ploču stižu nam likovi iz filma „Automobili“, „Munja Mekvin“, „Šleper Vukša“ i ostala ekipa, u prirodnoj veličini i visokooktanskim osobinama. Zahvaljujući umetničkom umeću izrade kostima i animatronici, likovima se pomeraju oči i usta pri svakoj krivini i okretu na ovom ledenom drumu. Vukša će nas zabaviti svojim ludorijama u radnji, dok će nas ostali likovi iz „Automobila“ oduševiti skokovima, piruetama i razuzdanom zabavom.

„Čarobna kraljevstva povezuje klasične i moderne Diznijeve priče“, rekao je producent Kenet Feld. „Publika će biti oduševljena u Radijator Springsu u kom će se susresti sa nezaboravnom družinom automobila, stvorenih za akciju na ledu. Videće likove iz svevremenih, omiljenih priča „Mala sirena“ i „Priče o igračkama 3″ i otkriće priču punu akcije, magije i nezaboravnih likova iz Zaleđenog kraljevstva.“

Kako bi stvorili Čarobna kraljevstva, duo otac – ćerka okupio je talentovan i neverovatno kreativan tim koji se sastoji od reditelja Džeja Smita, Peti Vinsent (rediteljke tačaka Priče o igračkama 3 i Zaleđeno kraljevstvo), scenariste Džerija Bilika, koreografkinje i dvostruke dobitnice Emi nagrade Sare Kavahare, Sindi Stjuart (koreografkinje Priče o igračkama 3 i Zaleđeno kraljevstvo), kostimografkinje Sintije Nordstorm, Skota Lejna (kostimografa tačke Priča o igračkama), kostimografa tačke Zaleđeno kraljevstvo i nominovanog za nagradu Emi Džordža A. Poplika, dizajnera svetla Pitera Morsa, dizajnera svetla tačke Priče o igračkama 3 Aleksa Rirdona, dizajnera svetla tačke Zaleđeno kraljevstvo Sema Dotija i scenografa Džeremija Rejltona.

Više o ovoj predstavi na ledu…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

diznifilmMiki Mausmini mausPaja Patak i Šilja
Komentari (0)
Dodaj komentar