Deca Mile i Eštona za Božić neće dobiti baš ništa

Deca Mile Kunis i Eštona Kučera prošle godine za Božić od svojih roditelja nisu dobila nijedan poklon, a ovog Božića zabranili su im poklone i od bake i deke. Ne zato što su loši roditelji, nego upravo suprotno.

Nije tajna da Mila i Ešton ne žele da razmaze svoju decu novcem koji ona nisu zaradila. O tome su oboje već dosta pričali u javnosti objasnivši kako su oboje rasli u siromaštvu zbog čega su dobro naučili vrednost novca.

„Ne želimo da naša deca budu bogati tupani koji će se razbacivati novcem koji smo mi zaradili svojim rukama i svojim trudom. Ne oni. Zato želimo da im usadimo dobre životne vrednosti“, naglasili su to i nedavno, u emisiji Entertainment Tonight, gde su priznali da su za nadolazeći Božić već smislili jedno važno pravilo: Nema poklona!

„Prošle godine im nismo kupili ništa, ali su nas bake i deke zeznuli. Nakupovali su im pune vreće poklona i tako preterali u nadoknađivanju što im mi nismo kupili ništa. Ali, to im nije upalilo, jer smo ih naterali da poklone vrate ili doniraju lokalnoj dečjoj bolnici. Zato smo im ove godine svima zabranili kupovanje poklona. Klinci ionako nemaju pojma šta očekuju. Njima je važno samo da nešto dobiju, a Božić nije praznik u kom se dobijaju stvari“, naglasili su u razgovoru.

Poznato je da su i Mila i Ešton deca siromašnijeg porekla. Ešton vuče korene iz Češke, a Mila je rođena u Ukrajini i oboje znaju da za sreću i dobre ljudske kvalitete nisu presudne „stvari“, nego dela i ono što decu naučimo svojim primerima. Za razliku od mnogih slavnih roditelja, za svoju decu, trogodišnju Vajat Izabel i 11-mesečnog Dimitrija nisu unajmili nikakve dadilje, nego ih odgajaju sami.

„Sad je vreme kad deci trebaju roditelji, da bi mogli emocionalno da se povežu i budu prava porodica sa pravim životnim vrednostima. Moramo deci da pokažemo da na svetu postoje i dobri ljudi, kojima materijalne stvari nisu jedini prioritet u životu“, rekli su.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

decaešton kučermila kunis
Komentari (0)
Dodaj komentar