To je provod? Kardašijanke na odmoru povraćaju i spavaju gole gde stignu (foto)

Mlađi svet mora ozbiljno da se zabrine za kriterijume idolopoklonstva ako im je u vrhu osoba kojima se dive i koje kopiraju – porodica Kardašijan.

Uvidevši da im „slava“ polako bledi i da ni medije više ne interesuje toliko šta rade i kako troše novac, sestre Kim i Kortni Kardašijan rešile su da na odmoru sa prijateljicama u Meksiku prave skandale kako im dune, u želji da povrate status zvezda.

Tako su na Instagramu i Tviteru objavile nekoliko groznih postova u kojima se dive količini popijenog alkohola i tome da spavaju u sopstvenim bljuvotinama, izbačenim iz stomaka.

„Kortni je 4 puta povraćala i na kraju je zaspala na tome“, ponosno je napisala najpoznatija starleta sveta.

„I da, neće da prestane da na plaži pravi zvezde gola“, dodala je supruga Kanje Vesta, dok je jedna prijateljica napisala da spavaju gole „gde stignu“.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kim KardašijanKortni Kardašijan
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Viktor Rotmiler

    To sto sto su sestre Kardasijan,postale planetarno poznate,to je jedan od najvecih poraza,koje je civilizacija,mogla da postigne.Neverovatno je i svakako,veoma porazavajuce,da danasnja omladina,ne razlikuje prave od laznih vrednosti.Kopirajuci te bezvredne,neproduktivne i u svakom pogledu destruktivne sestre Kardasijan,svet odraslih,roditelji pre svega, doziveli su totalni krah iz pedagogije.Sve sto mogu da „nauce“,gledajuci tu besmislenu seriju,o zivotu Kardasijanovih,to su alkoholizam,droge, nerad,promiskuitet i nenormalan pogled na zivot,i njegove izazove.