Komentar Bikovićeve majke pobedio: Svi oni su platili da tebe gledaju? (foto)

Jedan od najpopulrnijih domaćih glumaca Miloš Biković obožava da se našali sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Junak filma ‘Južni vetar’ ne postavlja često fotografije sa majkom, ali uvek oduševi, a i dobro nasmeje sve kada to uradi. Miloš je na Instagramu postavio selfi iz prirode sa svojom majkom i sve do suza zasmejao navodeći razgovor koji su njih dvoje vodili.

Biković je na srpskom i na ruskom jeziku napisao: „Rekao sam mami da je film ‘Sluga’ zaradio više od dve milijarde rubalja. Ona pita: ‘Koliko je to ljudi?’ Ja kažem – sedam i po miliona. Ona: ‘I svi oni su platili da tebe gledaj!’ Mama troluje ozbiljno“, napisao je glumac, koji će sutra proslaviti 32. rođendan.

Sasvim prikladno, u komentarima koji su se ekspresno nanizali hvalospevi na račun humora Miloševe majke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

miloš biković
Komentari (8)
Dodaj komentar
  • Vuk

    Jadan mali Bambi, koliko je u tebi besa i ljubomore…

    • bambi

      E Vuce Vuce, zbog cega besa i zbog cega ljubomore? Pogledaj malo stvari iz druge perspektive. Ne radi se ovde o Bikovicu ili na hiljade drugih mladih ljudi. Radi se o principu. Osoba koja iole drzi do svog umetnickog sistema vrednosti se ne vrti po sajtovima i to daleko bilo u ovakvom kontekstu. Mi pravimo iluziju, pojedincima pripisujemo izvesne kvalivikacije koje uopste ne zasluzuju samo zasto da bi smo popunili prazan prostor, npr. moramo u zadnje dve tri godine da imamo izvesne glumce? Moramo? A sto moramo? Mozemo da kvalitet izgradjujemo pa kada se pojavi da ga prihvatimo. Pogledajte npr. osobe koje imaju neosposrni kvalitet, Stefan Milenkovic, da li se on vrti po sajtovima tipa sta jede, sta mu radi keva i tome slicno? Da li je u vezi njega spomenuta suma koju je neko zaradio i slicne vulgarnosti? Ne nije, jer je tu kvalitet neosporan i svetski dokazan. Sa ovim mladim covekom se eksperimentise, otprilike pokusava se iskopirati uspeh sa Batom Zivojinovicem i i preplavljenom Kinom sa filmovima o ratu. Ovde se pokusava preko Rusije da se stekne kredibilitet. O glumcu se moze suditi pri kraju karijere a ne na pocetku. Sa druge strane moze biti jako opasno gurati mlade netalentovane ljude na silu i posle ih dovesti do apsurda kada stvar ne ide kako se zamislilo. Jasno je da je ova osoba samo medijski izforsirana jer drugacije nije ni moglo.

      • Anonimni

        I Tramp je preko Tvitera postao predsednik, pa šta?

  • Anonimni

    @Bambi A koje ti to kvalifikacije imas da ti dozvoljavaju javno „prosipanje pameti“? Proguglaj i naci ces da je zavrsio FDU.

    • bambi

      Imamo mi i u ministarstvu ljude koji su zavrsili ne samo fakultete nego i doktorate! E moj Anonimni, ne postaje se glumac tako sto se vrtis na sajtovima svaki dan.

  • bambi

    A ko je ovaj pa sad?

    • Anonimni

      Jedan od najboljih GLUMACA SRBIJE I RUSIJE!

      • bambi

        Je li moze da se smatra da je najbolji od najboljih u celom Solarnom sistemu? Je li ima nesto od skole zavrseno?