Lepotica i dostojna naslednica: Znate li čija je ona ćerka? (foto)

Bjanka Brižit Van Dam ćerka je akcionog junaka Žan-Kloda Van Dama kojoj predviđaju sjajnu karijeru u Holivudu.

Ova 30-godišnja brineta je pored glumačkog talenta i lepote, dostojna naslednica svog oca i majke kada je reč o sportskoj spremnosti.

Špaga je postala Van Damov zaštitni znak, a prema fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama vidi se da je i Bjanka vešto izvodi.

Njena majka Gladis Portugis je bivša bodibilderka i sportistkinja, a Bjanka je krenula očevim stopama i duže od decenije je prisutna u Holivudu, doduše u, za sada, nešto manje komercijalnim ostvarenjima. Takođe je angažovana i kao model i sarađuje s mnogim poznatim brendovima.

Belgijski majstor borilačkih veština, koji je proslavio 60. rođendan 18. oktobra, dobio je ćerku Bjanku i sina Kristofera sa suprugom Gladis, s kojom je u braku od 1999., kada su se drugi put venčali. Naime, prvi put su izgovorili sudbonosno da 1987. i razveli se pet godina kasnije. Van Dam se, uključujući ta dva braka, ženio pet puta.

S bivšom suprugom, glumicom Darsi LaPjer ima sina Nikolasa Van Varenberga (25). Sva Žan*Klodova deca bave se glumom.

Inače, ovaj Belgijanac poznat je već decenijama u Holivudu kao Žan-Klod Van Dam, dok mu je pravo Žan-Klod Kamil Fransoa Van Varenberg, a borilačkim veštinama počeo je da se bavi već s 10 godina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

cerkaŽan Klod Van Dam
Komentari (0)
Dodaj komentar