Naša glumica na pragu osme decenije u kupaćem ostavlja bez daha

Glumica Danica Maksimović (68) važi za jednu od najatraktivnijih sa javne scene, koja pleni svojim izgledom. Njene fotografije nailaze sa pregršt komplimenata, upućenih na račun njene vitke linije i sjajnog držanja.

Nedavno je na društvenim mrežama fotografiju sa prošlogodišnjeg letovanja na kojoj pozira u crnom, jednodelnom kupaćem kostimu koji je istakao njene izvajane noge i liniju koju je dovela do savršenstva. Pozirala je sa osmehom uz poruku : „Svaki smeo poduhvat počinje u nama“.

Glumica, koja izgleda kao da je za nju vreme stalo ili da joj ništa ne može, ističe da ne koristi skupe preparate, ali je uvek isticala da žena, ukoliko želi da izgleda lepo, mora da ulaže u sebe.

Pored pratilaca koje je oduševila, njene koleginice poput Milice Milše, Lidije Vukićević i drugih dama nisu ostale ravnodušne na Daničin izgled, već su joj uputile iskrene komplimente.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

danica maksimovićglumicakupaći kostim
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Bolje da se pohvalila nekom dobrom ulogom. Ona je glumica a ne starleta.

  • Anonimni

    Pored toliko plasticnih operacija i ulaganja u sebe, svako bi izgledao ovako, ili bolje.

  • Anonimni

    Mnoge „mladje“ izgledaju starije od Danice.

  • ANDREJ

    Slazem se da Danica Maksimovic izgleda sjajno za svoje godine.Ali moram da kazem,da i pored svega,ne bih mogao da imam seks sa zenom njenih godina.Vec sa mnogo mladjom,ma kako izgledala….