Slavna pevačica platila račun svima u supermarketu, niko je nije ni prepoznao (video)

Video snimak sa plavokosom ženom koja umesto njih plaća poklone koje su doneli na kasu nekoliko dana pre Dana zahvalnosti u radnji „Walmart“ u Palm Springu obišao je svet. Skoro niko u radnji nije prepoznao pevačicu ogromnog glasa i neverovatnog talenta.

Australijska pevačica Sia posle albuma „We Are Born“ 2010. godine u dogovoru sa izdavačkom kućom „Sony“ odlučila je sakrije lice od javnosti.

Pre planetarno popularnog album „1000 Forms of Fear“ i „This is Acting“ sa hit siglovima „Chandelier“ i „Cheap Thrills“ pevačica se jako teško nosila sa popularnošću i slavom, pa je odlučila da ređe nastupa, ali da kad se pojavljuje u javnosti da krije lice.

Publika koju je stekla od 2014. godine nikad nije videla njeno lice, pa nije ni čudo zašto je niko nije prepoznao u radnji.

U Palm Srpingsu u radnji se predstavila kao Cici i plaćala je poklone svima u radnji. Kad su je pitali zašto to radi, rekla je da je osvojila na lutriji.

Sia je pričala sa ljudima, slikala se, dobijala cveće i zagrljaje, a niko nije znao da je pred njima žena koja je napisala hit za Rijanu „Diamonds“ i da je prodala preko 20 miliona primeraka svojih albuma širom sveta.

Nakon što je video postao popularan na društvenim mrežama, fanovi pevačice su oduševljeno prokomentarisali su da je Sia znak da dobri ljudi među zvezdama postoje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pevačicasupermarket
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • AA ( americki alah)

    ne znam gde je slavna, ali je dokazala koliko je primitivna. Zvace zvaku kao krmaca

    • Stefan

      Dzabe ti je sto je pljujes.Zena je sto puta bolja osoba od tebe,sto je dokazala ovim gestom,a o njenom glasu i pevanju da ne govorimo.