Slavni glumac pijan se oženio u Vegasu, posle samo četiri dana traži razvod (foto)

Oskarovac Nikolas Kejdž podneo je zahtev za poništavanje braka samo četiri dana nakon što je rekao (ne tako) sudbonosno „da“ sa svojom devojkom Erikom Kojke.

Prema spisima suda u okrugu Klark u Nevadi, Kejdž se 23. marta venčao u kazinu „Belađio“ u Las Vegasu, a 27. marta je podneo zahtev za poništavanje. Ukoliko sud odbije njegov zahtev, glumac želi razvod.

Kako prenose strani mediji, glumac je u dokumentima za poništavanje braka napisao da je sa Erikom „popio velike količine alkohola“, pre nego što su otišli pred matičara u kapelici u Vegasu. Navodi i da zbog alkohola „nije bio pri sebi“ i „nije mogao da utiče na svoje postupke“, te da mu Kojke „nije rekla o vezama koje ima sa drugim muškarcima niti svojoj kriminalnoj prošlosti“.

Kejdž (55) i Kojke (35) su zajedno već godinu dana.

Glumcu je ovo četvrti brak. Šest godina je bio oženjen koleginicom Patrisijom Arket, dok je sa pevačicom Lisom Mari Presli bio u braku tri meseca tokom 2002. godine.

Dve godine kasnije oženio se svojom trećom suprugom Alisom Kim i sa njom ostao u braku 12 godina i dobio sina Kal Ela 2005.

Kejdž ima još jednog sina Vestona Kopolu Kejdža (28), kog je dobio sa bivšom devojkom Kristinom Fulton.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

braknikolas kejdzponištenje
Komentari (0)
Dodaj komentar