Takmičar raspametio i žiri i publiku: Selin Dion i Andrea Bočeli u jednom telu (video)

U najpopularnijem televizijskom muzičkom takmičenju na svetu, jedan pevač je pokazao da sam može otpevati duet. Tridesetpetogodišnji Marselito Pomoj s Filipina digao je na noge publiku tokom nastupa u America’s Got Talent: The Champions.

Radi se o novoj verziji popularnog muzičkog takmičenja u kojem učestvuju pobednici i takmičari prethodnih sezona iz celog sveta.

Pomoj je 2011. pobedio u filipinskoj verziji, a za sobom već ima dva objavljena studijska albuma.

U takmičenje se vratio na velika vrata, otpevavši simfonijsku baladu The Prayer, koju u originalu izvode Selin Dion i Andrea Bočeli.

Iako je Pomoj bio vidljivo nervozan na sceni, odlučno je potvrdio članu žirija, Sajmonu Kauelu, da će biti pobednik sezone, na oduševljenje publike.

Muzika je zatim krenula, a veština koju je pevač pokazao po svemu je nesvakidašnja. Počeo je da deonice Selin Dion istančanim sopranom, a potom se, na iznenađenje svih i kao bez muke, prebacio na duboki tenor Andree Bočelija.

Kako je pesma tekla, Pomoj je nastavio da se prebacuje iz jednog glasa u drugi, zbog čega je zaslužio gromoglasne ovacije, prenosi Klix.

Žiri je, kao i publika, bio oduševljen ovim solom/duetom, a Kauel je čak priznao da je za njega takav nastup čista desetka.

„Gospode! Ovo je bilo vrlo jedinstveno! Ti si jedan predivni, neverovatan pevač u kojem je zarobljena mlada žena“, oduševio se drugi član žirija, Haui Mandel, dok je Ališa Dikson istakla da je želela da čuje nešto drugačije i posebno, a da joj je Pomoj sada to i pružio.

„Bio si u potpunosti briljantan“, rekla je Ališa.

Iako Pomoj nije dobio takozvani „zlatni taster“, koji bi ga odveo direktno u finale, prošao je u sledeću fazu takmičenja zahvaljujući glasovima publike.

amerika ima talenatpevac
Komentari (0)
Dodaj komentar