Čudan neki vozač

Jedan osmogodišnjak je navodno vozio porodični kombi.
To se dogodilo u gradiću Bradenton, na Floridi, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Policajci iz jugozapadnog dela Floride uhapsili su čoveka koga su videli da je dozvolio svom osmogodišnjem sinu da vozi kombi.
Predstavnici policije iz gradića Bradentona uhapsili su 34-godišnjeg Marka Belandžera. On je optužen za zlostavljanje deteta i to što je licu bez vozačke dozvole dopustio da vozi. U samom policijskom izveštaju navodi se da je osmogodišnji vozač, to jest dečak, udario u čak dva drveta. Ali, to nije bilo sve. On je skoro udario i dva čoveka na parkingu.
Optuženi otac Mark Belandžer izjavio je policiji da je on popio lek pod nazivom Xanax, koji se koristi prilikom lečenja napada panike. Zbog toga se osećao ošamućeno i nije želeo da vozi u takvom stanju.
Mark Belandžer je takođe izjavio da je pomislio da pusti svog sina da vozi i da će to biti pravi trenutak druženja između oca i sina. Kako li mu je samo to palo na pamet?!
Osmogodišnji dečak je izjavio policajcima da je njegov otac popio "lek u tečnosti" kako bi se osećao bolje, pokazujući na praznu flašu viskija koja se nalazila u vozilu. Izgleda da je Marka otkrilo sinovljevo svedočenje!
Mark Belandžer ostao je u pritvoru, a kaucija za njegovo oslobađanje iz pritvora do suđenja određena je na 10.120 dolara. A kako će se završiti suđenje i šta će posle toga biti ostaje nam da vidimo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

cudanvozaczabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar