Energetski zec

Još jedan luckast proizvod stiže nam iz Amerike. Kompanija „Playboy Enterprises Inc.“ izbacila je na tržište novo energetsko piće, za koje se nada da će joj obezbediti prihod od tri milijarde dolara godišnje na svetskom tržištu energetskih pića.
„Plejbojevo energetsko piće kreirano je tako da podari potrošačima ukus životnog stila koji je oduvek bio povezan s ovom čuvenom markom“, kaže potpredsednik kompanije Sara Henej. Sledeći tradiciju ove poznate kompanije, Plejbojevo energetsko piće nosi njegov zaštitni znak – zeca, koji se nalazi na konzervi. Piće se sastoji od ekstrakta guarane i ginsenga (ženšena) i budi energiju u organizmu.
Industrijske analize tvrde da će povećana prodaja energetskih pića ipak opasti za 20 procenata u 2008. godini, kao što je opala za tridesetak procenata u 2007. Bez obzira na ove analize, energetska pića ipak ostvaruju profit.
Marka Plejboj je dobra, pa se okušala i na polju energetskih pića. Međutim, bilo bi mnogo bolje da se to desilo pre nekoliko godina, kada su energetska pića bila novina. U ovoj kompaniji tvrde da njihovo energetsko piće ima bolje pakovanje ali i mnogo bolji ukus od konkurentskih proizvoda. Postoji dobra doza ukusa „energije“, ali prisutan je i sladak ukus. Ipak, faktor noviteta je još uvek najveći problem ovog proizvoda; to se naročito tiče formule, koja je slična formulama drugih ovakvih pića koja već postoje.
Plejbojevo energetsko piće može se kupiti u normalnoj varijanti, kao i onoj bez šećera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

energetski napiciplayboyzabavazec
Komentari (0)
Dodaj komentar