Koga je to Lijam Nison zaveo?

Otkako mu je supruga Nataša Ričardson preminula 2009. godine, holivudski glumac Lijam Nison u javnoj vezi bio je samo sa publicistom Frejom Sent Džonston. Gubitak voljene supruge pao mu je jako teško, a ne skriva da mu i dan danas nedostaje, pa mu nije bilo lako da se veže za druge žene. U intervjuu koji je dao prošle godine holivudski glumac čak je izjavio da se odrekao alkohola i žena.

Tada je rekao i kako nema potrebe za tim da ‘hvata’ žene, pa su mediji jedva dočekali njegovu izjavu o tome kako će provesti Dan zaljubljenih.

U zadnjem intervjuu koji je dao za irske novine, glumac je rekao da je opet u vezi.

„Osramotiću je ako kažem njeno ime, ona je jako poznata. Moraću da dam sve od sebe da je iznenadim. Neverovatno je koliko jednostavna gomila ubranog cveća može značiti jednoj ženi“, izjavio je Nison.

Uz pretpostavku da se glumac ne šali, strani mediji bacili su se u potragu za njegovom novom devojkom, pa se Dejli Mejl potrudio i napravio listu žena za koje postoji mogućnost da je Lijam u vezi.

Ko li je ta dama?

Prva među njima spominje se Kristen Stjuart, koja ima samo 25 godina i mogla bi po godinama da mu bude unuka, ali mnogi su se raspisali kako postoji velika mogućnost da je baš zvezda ‘Sumraka’ nova devojka holivudskog glumca. Kao dokaz tome, portal Džezebel pozvao se na informaciju da su Kristen i Lijam viđeni u jednom njujorškom restoranu ove godine.

Uma Turman i Lijam godinama su prijatelji, a glumica ima i dom pored Lijamovog imanja u Njujorku, što britanski Dejli Mejl spominje kao mogućnost da je njihov prijateljski odnos prerastao u ljubav.

Hali Beri iza sebe ima poprilično turbulentan ljubavni život, što uključuje čak tri razvoda. Kao sličnost sa holivudskim glumcem, spominje se njena uloga u novom filmu ‘Kidnap’, koji se upoređuje sa Lijamovim ‘Taken’.

Otkako je prekinula sa Šonom Penom, slobodna je i Šarliz Teron. Glumica je 2014. sa Lijamom glumila u filmu ‘A Million Ways To Die In The West’.

Kako piše Dejli Mejl, Suzan Sarandon takođe bi mogla da bude nova devojka glumca. Lijam i Suzan zajedno su glumili u filmu ‘Home’ iz 2006. godine, a glumica je slobodna otkako je prošle godine prekinula vezu sa puno mlađim Džonatanom Briklinom.

Osim spomenutih, kao nove Lijamove devojke spominju se i Dajen Lejn, Barbra Strejsend i Meg Rajan, a da li je neka od ovih internetskih glasina i istinita, pokazaće vreme.

Bivše Lijamove devojke

Bivše devojke Lijam je uglavnom upoznavao na setu filmova koje je snimao, pa je tako u prošlosti u vezama bio sa Helen Miren, Džulijom Roberts, Bruk Šilds i supermodelom Dženis Dikinson.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

lijam nison
Komentari (0)
Dodaj komentar