Omiljeno godišnje doba otkriva mnogo o vama: Govori o tome kakva ste osoba i kakvi ste u ljubavi

Godišnje doba u kom se najlepše osećate mnogo govori o vama, vašim afinitetima, karakteru, pa i emocijama.

Saznajte šta sve vaše omiljeno godišnje doba govori o tome kakva ste osoba i kakvi u ljubavi.

Proleće

Iako proleće spada u godišnja doba kada se priroda budi i kada konačno izlazimo iz zimske rutine, vi spadate u osobe koje se prepuštaju snovima, doslovno. Volite društveni život, ali prioritet vam je lični odmor i dobar san. Vaše ambicije osciliraju od letargije i apatije do ushićenja. Ništa ne radite polovično, pa kada dostignete „radnu temperaturu“ ne postoji sila koja bi vas zaustavila.

Takvi ste i na emotivnom planu. Kada volite, volite svim srcem i bezrezervno. Površni odnosi vas ne interesuju.

Leto

Malo je reći da je vaš duh usmeren ka avanturama. Dok drugima smetaju letnje žege i dok se kriju od sunca, vi ste spremni na mnoge izazove koje život nudi. Neretko menjate poslove, pa i mesta prebivališta. Premda vas smatraju nestabilnima, vaša priroda i karakter samo tragaju za odgovarajućim saputnikom. Često nailazite na nerazumevanje okruženja, ali vi znate dobro svoj cilj.

Ne pristajete ni na ništa manje od onoga što verujete da istinski zaslužujete. U potrazi za idealnim partnerom, može se desiti da se često razočarate i da upadate iz veze u vezu. Ali, vi ne odustajete, jer verujete da ćete kad-tad sresti osobu koja će biti „ona prava“ za vas.

Jesen

Vi ste neizlečivi romantik. Vaše društvo je poželjno, i mnogi vas uvažavaju diveći se vašoj unutrašnjoj lepoti. Nasmejani ste i optimistični čak i kada naiđete na nepremostive životne prepreke. Oni koji vas ne poznaju smatraju vas introvertnom i suzdržanom osobom, ali vi negujete prijateljstva iz ranog detinjstva i zbog toga imate bogatstvo na kome vam zavide.

Ipak, kada su emotivne veze u pitanju, ne dozvoljavate svakome da zaviri u vaš lični prostor. Vrlo ste selektivni i kategorični po pitanju izbora partnera.

Zima

Iako zima spada u godišnja doba koja ograničavaju mogućnosti kretanja, pa i društvenog života – baš suprotno tome, vi ste neko ko uživa da je uvek među ljudima. Vama prijaju nova poznanstva, a samoću prezirete, za razliku od letnjih i prolećnih tipova koji ponekad uživaju u sopstvenom društvu.

Vama je ljubav pokretač i smisao života i bez partnerstva, vi ste kao biljka bez vode. Takođe, u ljubavi ste iskreni i odani, ali te osobine očekujete i od suprotne strane.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

godišnje dobakarakterličnostosobinezanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar