Samo oni s oštrim okom videće pčelu maticu u košnici za 5 sekundi: Možete li i vi?

Održavanje zdravlja vašeg mozga jednako je važno kao i ostatka vašeg tela, a svakodnevno testiranje kroz rešavanje mozgalica ili slagalica može učiniti čuda za jačanje vaše kognitivne funkcije. Iako ćete se u početku možda mučiti s nekim zagonetkama, što češće budete vežbali, postajaćete sve bolji, a uskoro ćete za tren oka rešavati mozgalice na nivou genija, prenosi Mirror.

Imajući to na umu, zašto se ne biste okušali u ovoj lukavoj skrivalici? Sve što treba da uradite je da pronađete koja je od pčela na slici pčela matica. Ali, postoji kvaka – morate je pronaći za manje od pet sekundi.

Na prvi pogled, slika prikazuje pčele koje zuje oko svog gnezda, a iako su neke od njih različitih oblika i veličina, sve su prilično slične, zar ne? Pogrešno! Jedna od pčela na slici jako se razlikuje od ostalih jer je jedina matica u košnici.

Sve što treba da uradite je da otkrijete koja pčela vlada košnicom tako što ćete pronaći jedinu koja izgleda drugačije od ostalih. Pažljivo pogledajte sliku, koju je osmislio Make My Blinds, i vidite možete li pronaći pčelu maticu.

Inače, samo je 22% ljudi uspelo da pronađe maticu za zadati vremenski rok, tako da ćete stvarno biti jedni od najboljih ako uspete tako brzo da vidite pčelu, prenosi Večernji.

Jeste li uspeli da je pronađete?

Pomoći ćemo vam – matica jedina nema glavu crne boje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mozgalicaoptička iluzijapcele
Komentari (0)
Dodaj komentar