Zaista čudna maska

Lopov maskiran uz pomoć donjeg veša "napao" je "Mekdonaldsov" restoran u Oklahomi, u Sjedinjenim Američkim Državama. Izgleda da lopovi postaju sve domišljatiji.
Jedna žena stavila je donji veš na glavu kako bi opljačkala restoran brze hrane "Mekdonalds". Ona se još uvek nalazi na slobodi, jer policija pokušava da je identifikuje, izveštavaju zvanični predstavnici policije.
Iz policije kažu da video snimak sigurnosne kamere prikazuje ženu srednjih godina koja je obučena u crne pantalone i crnu majicu, s plavom perikom, kako ulazi u restoran "Mekdonalds".
Žena preko lica nosi nešto što liči na muške gaće pričvršćene spajalicama za papir, tvrdi Brendon Klabs, šef gradske policije.
Ona je ušla u restoran i prišla pultu u trenutku kada se radnik udaljio za trenutak. Potom je nekako uspela da otvori kasu i da uzme novac. Suma koju je uzela nije objavljena u novinama.
"Bilo je prilično bezobrazno. Radnici restorana bili su unutra kada se sve to odigravalo", kazao je Brendon Klabs novinarima.
Brendon Klabs je dodao da je ovaj video snimak pušten i na lokalnoj televiziji. Zvaničnici se nadaju da će neko uspeti da prepozna ovu ženu.
"Vidite mnoge stvari, ali ovo je nešto najneverovatnije što smo ikada videli", izjavio je Brendon Klabs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

donji vešgaćeidentifikovatikasamekdonaldsnovacnovineoklahomaperikapljackapolicijarestoransnimak
Komentari (0)
Dodaj komentar