Jogurt dijeta: 4 kg za 3 dana!

Jogurt dijeta je pre svega zdrava jer veoma povoljno utiče na varenje i pomaže bolju probavu. Javlja se u nekoliko varijanti a ova o kojoj ćemo mi pisati je brza dijeta sa jogurtom 3 dana koja se po potrebi može i produžiti na celu nedelju.

Jogurt za probavu i zdravlje

o uticaju jogurta na probavu,sistem organa za varenje i digestivni trakt verovatno ste već nešto čuli.Pošto sadrži kalcijum-laktat,ovaj mlečno kiselkasti proizvod pomaže našim crevima da se pokrenu i brže vare hranu.Pored toga eliminiše štetne toksine tj.vrši detoksikaciju organizma.Zahvaljujući svojim probiotičkim svojstvima koristi se u ishrani kod mnogih dijeta.

Jogurt za mršavljenje

javlja se u raznim kombinacijama,a to su :dijeta sa jogurtom i cimetom ,dijeta sa jogurtom i jabukama,jogurt i limun za mrsavljenje,jogurt i krastavac dijeta i mnoge druge.Za većinu njih iako su različite po planu prehrane jedno je isto – svakodnevno se konzumiraju veće količine jogurta.

Jogurt dijeta hit za zaposlene

Trodnevna dijeta sa jogurtom je pravi hit medju zaposlenima,je je vrlo laka za sprovesti i donosi odlične rezultate u krakom vremenskom periodu.Jogurt dijeta tri dana vas nikako neće izgladniti niti ćete se osećati iscrpljeno i umorno,naprotiv bićete veoma čili i puni energije.

Jogurt dijeta 3 dana jelovnik

Prvi dan
doručak: niskomasni jogurt sa pahuljicama po vašem izboru
ručak:bareno povrće sa pirinčem uz nezaobilazno maslinovo ulje,od začina možete dodati so i biber,za desert pojedite jedan blagi voćni jogurt.
večera:napravite salatu od jedne šargarepe,jabuke i 50 grama šunke,sve blago propržite na maslinovom ulju i kad skinete sa vatre pridodajte jedan nemasni jogurt.
Drugi dan
doručak:salata od krastavaca je idealna za početak novog dana,sve što je potrebno je da iseckate na kockice krastavac i dodate mu blag probiotski jogurt.
ručak:blago začinjenu ćuretinu propržite na maslinovom ulju,zatim joj dodajte papriku,paradajz i sitno iseckane šampinjone.Kad se prohladi dodajte jelu jedan jogurt
večera: jogurt sa šumskim voćem,naša preporuka je da sami napravite ovaj obrok od niskomasnog jogurta i isitnjenog voća.
Treći dan
doručak:cimet i jogurt kombnaciju pripremite na sledeći način :u jogurt dodajte narendanu jabuku,manju količinu sira,malo cimeta i blago posolite po ukusu.

ručak:150 grama fileta od oslića ispecite a zatim dodajte salatu od krastavaca i jogurta i malo senfa.
večera:u 100 grama testenine dodajte jaje i sitno iseckanu papriku i na kraju pomešajte sa niskomasnim jogurtom.

JOGURT DIJETA – ISKUSTVA
Bilo da držite ovu dijetu jedan,dva ili sedam dana ona će imati pozitivne efekte na vas.Naravno za dan,dva se nećete moći pohvaliti sa istopljenim kilogramima ali ćete svakako uraditi odličan detox organizma.Za ravan stomak i skidanje do 5 kg preporučujemo da budete na dijeti celu nedelju.Jogurt dijeta 7 dana obavezno ide i uz vežbanje i fizičke aktivnosti u trajanju od makar 30 minuta dnevno.Jogurt dijeta 3 dana vam neće skinuti više od nekoliko kilograma ali je to odličan početak.Ukoliko osetite glad uvek možete pojesti kao medjuobrok blagi probiotski jogurt sa niskim sadržajem masti,naravno nemojte preterivati sa tim.Dijeta sa jogurtom je na našem prostoru jedna od najpopularnijih ,pre svega zbog jednostavnosti pripreme kao i cene.

Napomena: obavezno se posavetujte sa vašim lekarom pre držanja ove dijete!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dijetajogurt
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Danas mi je poslednji dan. 3 kg manje za sada. Izbacila tecnost i smanjio mi se stomak. Od sutra se vracam na moju proteinsku ishranu jer mi ne daje dovoljno energije da vezbam.