Ovo je najopasnija namirnica koju stalno jedemo

Iako znamo da može da bude veoma ukusna, toliko je puna otrova, hormona, fekalnih materija, pesticida i antibiotika da nikada više ne bi trebalo da je kupite u prodavnici.

Ipak, ova namirnica je često na sniženju, ali retko ko bi vam rekao da je štetna za čovekov organizam i da je odmah izbacite iz ishrane.

Viršle se prave od otpada životinjskih organa, hrskavice, kostiju, creva, nerava i drugih nejestivih delova životinja. Nakon detaljnih studija koje su istražile povezanost ove hrane i nastanka kancera, rezultati su bili poražavajući.

Sastav viršle je više od 50 posto otrova

Svetski fond za istraživanje raka je naveo da bi ljudi trebalo da izbace ovu mesnu prerađevinu iz svoje ishrane što pre, ako žele da sačuvaju svoje zdravlje.

Osim viršli, na ovoj listi su i paštete, kobasice, parizeri, šunke i ostale fabrički upakovane mesne „poslastice“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hranaotrovvirsle
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Tekst kaze Viršle se prave od otpada životinjskih organa, hrskavice, kostiju, creva, nerava i drugih nejestivih delova životinja. Zasto bi organi zivotinjski bili otpad. Ja kao mali i te kako sam jeo bubac, jeli smo svinjska crevca, hrskavicu sa kostiju i sve ostalo? Nije u tome stvar. Nije to otpad. Sve se moze jesti. Stav je u tome sto su sve zivotinje zatrovane i sve biljke su zatrovane i mi u organizam unosimo zatrovanu hranu. Hteli ste kapitalizam, evo vam kapitalizam. Nije vam valjalo za vreme Tita. Tada smo jeli zdravu hranu, organsku hranu, svezu hranu. A sada smo na dnu ljudskog dostojanstva i jedemo otpad, kancerogenu i mutogenu hranu, i sve ono sto nam sipaju zapadnjaci. Evo vam kapitalizam pa pljujte na Tita. Hranu koju nam sada prodaju lopovske domace i strane firme ni svinje ne mogu da svare. Psi odbijaju da jedu tu hranu. Pretvorili smo se u stoku. Evo vam kapitalizam. Pljujte na Tita.