Poboljšajte metabolizam i probavu: Uvedite OVU namirnicu u ishranu

Da li imate problema sa metabolizmom i sistemom za varenje? Pokušavali ste da se oslobodite ovih muka, ali vam nije pošlo za rukom. Imate problema i sa nadutošću, a nekad imate i bolove i osećate manjak energije. Potrebno je da sredite ishranu.

Na vama je da odlučite da se hranite bolje. Nemojte više da tražite izgovore, jer kad nešto čvrsto odlučite, to možete i da ostvarite. Šta treba da uradite? Treba da jedete više voća i povrća i izbacite masnu hranu i ugljene hidrate.

Ono što sigurno niste znali jeste da treba da jedete psilijum ljuspice. One se dobijaju od indijske bokvice i njihova glavna odlika je to što brzo upijaju vodu i povećavaju volumen čak 15 puta. Nemaju mnogo kalorija. Imaju dosta vlakana, što je odlično za probavu. Možete da jedete dve kašičice dnevno. Nemaju neki poseban ukus.

Jedite ih ujutru za prvi obrok. Odlično rešenje je da pomešate ove ljuspice sa mlevenim ovsenim pahuljicama i uspete tople vode. Stavite da odstoji. Možete usuti i jogurta, npr. probiotik. Na kraju dodajte i neko voće po izboru. Sitno ga naseckajte. Ovaj obrok će definitivno da vam popravi ceo dan!

Ljudi su isprobali ove ljuspice i one su sjajno delovale na njihov probavni sistem. Smanjuju nadutost i poboljšavaju metabolizam. Ova namirnica je čudesna. Zašto je ne biste i vi isprobali?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ishranazdravlje
Komentari (0)
Dodaj komentar