Volvo XC70 u carstvu snega i leda

Reklame i prezentacije novih proizvoda i tehnologija danas su dobile sasvim novu formu. Velike kompanije se nimalo ne ustežu od ulaganja u to područje, znajući da će im se ono višestruko vratiti. Ekskluzivan poduhvat te vrste napravila je kompanija „Volvo“ priređujući prezentaciju svojih novih modela u čarobnom svetu snega i leda.
Na nadmorskoj visini od 2.500 metara ona je napravila prekrasan ledeni kamp (s ukupno 1.000 metara kvadratnih prostora) na glečerskom području Karpuna u Austriji (Kitzsteinhom). Kamp se sastoji od prelepih igloa, od kojih je centralni (najveći) prečnika 12 metara. Ostali igloi imaju prečnik osam metara. Unutrašnjost i prostor oko igloa ukrašeni su fantastičnim skulpturama napravljenim od 3.000 metara kubnih snega i 30 tona leda. Od leda su napravljeni i saloni, barovi i spavaće sobe prečnika četiri metra.
Sve to deluje vrlo romantično, posebno noću, pa je prava atrakcija za dobrostojeće turiste, ljubitelje sportova na snegu i predstavnike različitih kompanija koji bi da ovu priliku iskoriste i za sklapanje novih poslova. Prošlogodišnji kamp bio je otvoren dva meseca, a posetilo ga je oko 200.000 ljudi. Oni su zaista uživali u u mnogobrojnim zabavama koje im je organizator priredio. Kamp je bio posvećen aktuelnom modelu Volvo C30. Ove godine on će trajati od decembra 2007. do aprila 2008. godine. Biće otvoren u čast novog „Volvovog“ modela CX70.
„Volvov“ automobil CX70 biće izložen u glavnom iglou, uz različite svetlosne efekte i celodnevnu zabavu za posetioce priređenu u kampu i njegovoj okolini. Volvo CX70 je sportski, ali luksuzan karavan i predstavlja idealno vozilo za kretanje na put avantura. Tokom održavanja kampa mnoge kompanije će iskoristiti priliku da organizuju skupove različite vrste – seminare, kurseve, a mnoge će iznajmiti prostor u tom čarobnom ledenom gradu i prirediti prezentaciju sopstvenih proizvoda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

automobilprezentacijavolvo cx70
Komentari (0)
Dodaj komentar