Poznati su i ove godine deci davali potpuno suluda imena

Nema sumnje da poznate ličnosti imaju veliki uticaj na sve ostale. Ni imena dece nisu izuzetak. Počev od sredine 90-ih, imena Ava, koje su ćerkama dale Riz Viterspun i Heder Loklir, ili Lijam, kako se zovi sinovi Kevin Kostnera i Harisona Forda, a koja su i dan danas jedna od najpopularnijih imena za bebe, preko potpuno nesvakidašnjih, kakva u poslednje vreme poznate ličnosti sve češće daju svojoj deci.

I ove godine bilo je nekih sasvim neuobičajenih imena za bebe među slavnima, a ovo su samo neka od njih.

Rumi i Ser

Prva ćerka Bijonse i Džej Zija zove se Blu Ajvi, a i sa blizancima koje su dobili sredinom juna nastavili su trend neobičnih imena. Tako je ćerkica dobila ime Rumi, po persijskom pesniku iz 13. veka koji paru jedan od omiljenih, dok je dečak ime Sir dobio po uzvišenoj gospodarskoj tituli.

Stramer Njukomb

Glumica Džulija Stajls nedavno je na svet donela sina kome je dala ime Stramer, dok je dečakovo srednje ime Njukomb, odnosno novi češalj. Značenje koje se krije iza ovog neobičnog imena, Stajlsova nije otkrila.

Ganer Stoun

Rijaliti zvezde Hajdi i Spenser Prat postali su roditelji dečaka koji je dobio zvučno ime Ganer, a otkrili su i da im je inpiracija bio Gunar, heroj iz islandskih mitova.

Zen

Zoi Saldana je odlučila da svom sinu da ime koje počinje istim slovom kao i njeno, te je dečaka nazvala Zen. Možda su glumica i njen suprug Marko Perego želeli da mališanovo ponašanje bude u skladu sa njegovim imenom.

Bodi

Glumački par Ijan Somerhalder i Niki Rid sinu su dali ime Bodi, koje označava prosvećivanje, a takođe i drvo pod kojim je Buda prvi put meditirao. Ovo ime rimuje se sa imenima Kodi i Brodi i nakon što su ovi poznati roditelji tako nazvali svog sina, postalo je veoma popularno među imenima za bebu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebeimenapoznate licnosti
Komentari (0)
Dodaj komentar