Čekanje s porukom posle prvog sastanka

Mnogi savetuju devojkama i ženama da ne šalju SMS poruku osobi s kojom su izašle na prvi sastanak odmah nakon tog sastanka. Neki isto savetuju i momcima i muškarcima, kako ne bi delovali očajno, kao da se previše trude ili nešto slično. Međutim, zavisi od slučaja do slučaja kako bi bilo najbolje postupiti.
Savet se obično daje kako ne biste, u uzbuđenju nakon lepog prvog sastanka (ako je ispao loše, teško da ćete želeti da produžavate kontakt porukama, bar ne odmah), napisali sve i svašta i posle toga se kajali jer ste se poneli luckasto, kako se ne biste pitali da li delujete očajno, kao da nekog moljakate za još jedno viđenje i tome slično. Ali, razmislite kako se vi osećate.
Bilo da ste muško ili žensko, ako ste uživali na prvom sastanku i želeli biste da tu osobu što pre ponovo vidite, zar vam ne bi bilo drago da vam od nje stigne potvrda da je i ona uživala, da i ona želi vas ponovo da vidi? Neki kažu da je prerano da se odmah dogovarate za sledeće viđenje, ali ako oboje želite da se što pre ponovo vidite, šta je tu prerano? I, kako bi vam u takvoj situaciji prijalo da nikakvu poruku ne dobijete, da se nekoliko dana, pre nego što sledeća poruka ili poziv stignu, pitate da li je i toj osobi bilo lepo kao i vama?
Ne kažemo, ne bi bila baš najbolja ideja da smesta posle prvog sastanka pošaljete toj osobi poruku u kojoj joj se kunete na večnu ljubav i izražavate želju da imate petnaestoro dece, ili u kojoj pravite planove za sledećih dvadeset godina zajedničkog života. To bi svakako bilo preterano. Ali, ako želite da toj osobi pošaljete poruku da ste uživali i da biste zaista voleli da se ponovo vidite, nema nikakvog razloga da sa tim čekate nekoliko dana kako ne biste delovali očajno ili kako biste delovali "kul", svejedno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

cekanjeljubavmuškarciporukaupoznavanjeutisakvezažene
Komentari (0)
Dodaj komentar