Na šta žene sigurno padaju: Čak 70 odsto dama otkrilo je da ih ovo najviše privlači kod muškarca

Žene koje su učestvovale u jednoj studiji morale su da napišu i da odrede koji muškarci im se čine najprivlačnijim.

Naime, one su imale listu fotografija na kojima su bili muškarci različitih tipova. Neki su bili vidno bogati, drugi savršeno građeni, a treći opet pokazivali da imaju šarmantne osobine.

Iako su žene imale različita mišljenja i iako su drugačije poređale muškarce od najzgodnijeg do najružnijeg, 70% žena se složilo u jednoj stvari, a to je da su muškarci sa „isklesanim“ fizičkim izgledom najprivlačniji.

Muškarci koji su imali velike ruke i grudi, vidljive pločice i široka leđa su bili najprivlačniji ženama, a naučnici su objasnili i zašto.

Reč je o instinktivnom privlačenju koje delimo sa životinjama. Kada žene vide snažnog i mišićavog muškarca, njima mozak instinktivno poručuje da je taj muškarac snažan, da može da se bori i da zaštiti svoju porodicu, a to je ono što je najbitnije u preživljavanju i produžavanju rase.

To je glavni razlog zbog kojeg žene toliko privlače snažni momci. Ovo takođe pokazuje i činjenica da je sve više muškaraca koji odlaze u teretanu i da je teretana trenutno najpopularniji vid treniranja, piše B92.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavmuskarciprivlačnostseks.zene
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Sofronije

    Ko bre da se bori, protiv koga i zbog čega?Ko da se bori, ovi mamini sinovi što se klešu u teretani?Sirova snaga je nula i ničemu ne služi.Nijedan od tih naduvenih iz teretane ne bi izdržao ni dan na mešalici, sve to pukne kao balon.Znam gomilu takvih naduvenih što hodaju kao razbacani bilderi a nemaju snage da izguraju ceo dan, iliti celu smenu na radnom mestu, a u teretani i van nje se šepure kao paunovi, dok zapravo nemaju ni snage ni izdržljivist u realnom životu i realnim situacijama kad je potrebna prava snaga.A to da se bore i zaštite nekog, to je smejurija u današnje vreme.Svaki ulični fajter, ako još ima takvih, zna gde se „gasi“ pametnjaković koji se šepuri.Običan „ljakse“ šamar po uvetu i možeš imati 100 kila čistih mišića, padaš kao klada.Takođe, udarac u jetru i gotov si, ili u adamovu jabučicu, što je malo brutalnije, ali veoma delotvorno protiv ovakvih paunova iz teretane.Nije ni zdravo preterivati u teretani, naročito ako se uzimaju razni sumnjivi suplementi i steroidi, to je tek zlo.Da dodam, svako od njih koje poznajem lično a ide redovno u teretanu, svi su mentalno ograničeni, mogu reći i glupi, jer se fokusiraju jedino na izgradnju mišića umesto na izgradnju intelekta i ličnosti.Ut to troše i ono malo para što zarade na članarinu i suplemente, ne daju na sebe, na svoj izgled ili bilo šta što bi im bilo korisnije u životu od sirovih naduvenih mišića koji se u ključnom trenutku izduvaju kao običan jeftini balon.Džaba im mišići kao u gorile, kad im je i intelekt na sličnom nivou.Ako se i naljute zbog ovog komentara, to je upravo zbog niskog intelekta i nerazumevanja bilo čega što je daleko iznad njihovog shvatanja realnog života.