Nije s vama koliko je bio na početku veze

Dama upozna gospodina, dopadnu se jedno drugom, počnu da izlaze. Sve više se dopadaju jedno drugom, on je toliko oduševljen njome da će na svaki njen poziv, ako ikako može, smesta doći. A onda počne da proređuje viđenja s njom da bi se, umesto toga, video s ortacima, i ona nije sigurna šta da misli. Najčešće, takvo njegovo ponašanje je pozitivan znak.
Da ne bude zabune: govorimo o situaciji kada je on viđa manje nego na samom početku, ne kada je ne viđa (skoro) uopšte. I prilikom tih viđanja nije nezainteresovan za nju, niti se interesuje samo za seks, naprotiv, i dalje uživa sa svojom dragom. Samo što sad više nije dostupan u svako doba dana i noći (izuzev ako joj je hitno potrebna njegova pomoć), već se viđa i sa svojim ortacima.
Mnoge žene ovakvo ponašanje protumače kao da se on hladi prema njima, prošla ga je početna strast, i nije više zainteresovan. Međutim, objašnjenje je u velikom broju slučajeva nešto sasvim drugo. On se ne hladi, naprotiv, zagreva se sve više, ali na drugačiji način; onaj koji uključuje i planiranje unapred, onaj koji uključuje postojanje nekakvih planova. Drugim rečima, on je zainteresovan da ta veza bude nešto što će dugo trajati.
Zašto, onda, proređena viđenja? Zato što su mu i njegovi prijatelji važni, i želi da obezbedi da ih time što je u vezi ne izgubi. Ne želi on da zanemari svoju dragu niti da je povredi, ali ne želi ni da ostane bez prijatelja s kojima je toliko dugo i koji mu puno znače. Pokušava da osigura da će i u budućem životu s voljenom osobom biti mesta i za viđanje s prijateljima.
Šta dama u takvoj situaciji da učini? Da se raduje što on želi da bude s njom i što o vezi razmišlja kao o nečemu što će potrajati. I da ne pravi nikakvu „frku“ od toga što on želi da bude s prijateljima – može da bude dobar potez reći mu da vam njegova želja da izađe na pivo s „momcima“ nimalo ne smeta, taman ćete i vi moći da se vidite i ispričate s prijateljicama. Time mu pokazujete da mu verujete, da će s vama u vezi uvek imati i svoju slobodu, kao i da je vaš život dovoljno bogat da ne mora on da vam ispunjava svaki trenutak.
Vrlo je verovatno da će vam vaš dragi nakon toga postati još privrženiji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

posvećenostvezavremezanemarivanje
Komentari (0)
Dodaj komentar