O ovakvom seksu mašta skoro svaki muškarac

Verovali ili ne, novo istraživanje koje je sprovela jedna kompanija za kondome potvrdilo je kako čak 73% momaka  želi da isproba seks pod tušem.

Iako vođenje ljubavi na kuhinjskom stolu ili na mekanom tepihu ispred kamina zvuči užasno seksi (moguće zato što gledamo previše filmova), više od polovine muškaraca tvrdi da je seks pod tušem jednostavno nemoguće nadmašiti. Osim toga, čak 62 posto ispitanika reklo je da bi se pre seksali pod tušem nego u avionskom WC-u.

Kad bolje razmislimo, muška opsesija prema seksu pod tušem i nije tako besmislena. Tuširati se moramo, pa zašto tu dužnost ne bismo začinili hmm… orgazmom? Oni koji su ga isprobali tvrde da je to mesto kao stvoreno za strasti i užitak, a njih 81 posto bi to ponovilo.

Kad je reč o godišnjem dobu idealnom za ovu aktivnost, njih 56 posto složilo se kako je za seks pod tušem idealno, pogađate, leto.

Zato predlažemo da čim temperature malo porastu, uštedite vodu i istuširate se zajedno. Tako ćete se oprati, osvežiti i opustiti – sve to u strastvenom zagrljaju svog partnera kojeg ćete, sudeći po rezultatima ovog istraživanja, i te kako obradovati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

seks.tusvođenje ljubavi
Komentari (0)
Dodaj komentar