Otkrila tajni folder u računaru svog verenika, odmah otkazala venčanje

Marija je na TikToku podelila sa pratiocima svoje iskustvo i mnoge zaprepastila onim što je otkrila.

Koliko u stvari svako od nas poznaje svog partnera i koliko smo sigurni da je to baš ta osoba sa kojom želimo da provedemo ostatak života?

Marija (25) je mislila da je našla ljubav o kakvoj je oduvek sanjala – nekoga ko će čuvati sve njene strahove i tajne, ko će joj biti nesebična podrška i pružati joj pažnju i nežnost do kraja života. Sve joj je bilo savršeno, baš kao u bajci, tako da kada ju je pitao da se uda za njega, bez premišljanja je pristala.

Venčanje je bilo zakazano, pozivnice poslate, a pripreme u jeku. Međutim, jednog dana, neposredno pre svadbe, Marija je slučajno na kompjuteru budećeg supruga videla do tada nepoznati folder.

Kada ga je pogledala, imala je i šta da vidi. Do kraja života pamtiće taj šok!

Neke stvari su neoprostive
– Tražeći nešto u vezi s venčanjem, naletela sam na taj folder. Mislila sam da je prazan, pa sam ga za svaki slučaj otvorila kako bih videla mogu li da ga izbrišem. Unutra su bile eksplicitne porno-fotografije seksa, i to ni manje ni više, već mojih sestara i poslovnih partnera mog verenika, u čijem orgijanju je najverovatnije i on sam učestvovao. Bila sam zgrožena, šokirana, tužna, svet mi se srušio – ispričala je svoje iskustvo Marija, hrabro podelivši tu nimalo prijatnu priču sa svojim pratiocima na TikToku.

Ta 25-ogodišnja žena odmah je raskinula veridbu i otkazala svadbu.

Marijini pratioci su saosećali sa njom, i uputili su joj u komentarima reči podrške.

– Bolje nego razvod, draga, spasla si se! – poručio joj je jedan pratilac, dok je bilo i onih koji su imali slična iskustva.

– Identično se desilo i meni, dva meseca pre zakazanog venčanja našla sam njegov telefon. Te poruke su me načisto uništile – požalila se jedna korisnica TikToka.

– Žao mi je što ću ti ovo reći, ali izbegla si metak! – poručila joj je još jedna žena kada je videla njenu priču.

Marija je nastavila da objavljuje iskustva na TikToku.

– Terapeut mi je rekao da nikako ne smem sebe da okrivljujem za njegove postupke. Te laži nisu počele dana kada je mene upoznao. One traju celog njegovog života i to se neće promeniti – napisala je Marija.

@lifebymaria

his response was all the closure I needed #brokenengagement #healingjourney #healingtok #breakup #breakuptiktok #exfiancé #relationships #exboyfriend #fyp

♬ original sound – unhaving ;

– Kada se prisetim bivšeg verenika, pomislim prvo kako ništa nisam izgubila pošto sam 4 godine mlađa od njega. Uz to sam proputovala dosta zemalja, a tek planiram da obiđem svet – dodala je ona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

racunarvenčanje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Pera

    Nepristojno je preturati po tudjem računaru, a još manje otvarati i brisati bilo šta. Na fotografijama su bile njene sestre i poslovni patneri njenog verenika, a ne on. Da li se odrekla i svojih sestara ?