Otvorite oči: 5 znakova da vas partner možda vara

Ne znate zašto vaš partner stalno ostaje duže na poslu ili traži razloge zašto da vreme provodi van kuće, imate neke sumnje, ali ne želite da u takve misli poverujete. Da biste se razuverili ipak obratite pažnju na neke njegove postupke i dobro razmislite o njima, te će vam se tako odgovori sami javiti.

Ako se osvrnete na svaki znak koji se ponavlja ili vam je takvo ponašanje vrlo neuobičajeno u odnosu na svakodnevno. Zato vam donosimo 5 znakova koji mogu da ukazuju na to da je u pitanju prevara.

1. „Treba mi malo vremena da budem sam“

Ako primetite da vaš partner ima potrebu da se odvaja od vas i da takvu aktivnost opravdava time da mu je potrebno da bude sam, to može da znači da  su mu osećanja prema vama poljuljana ili da se pripaja nekom drugom.

2. Potreba za većom privatnosti

Ukoliko u nekom trenutku vaš partner izrazi želju da neke aktivnosti koje te zajedno obavljali hoće da radi sam, sve to može „mirisati“ na prevaru. Ako stavlja šifre na telefone, računare, krije iste od vas, ovo je sigurno znak da se u njegovom životu nešto dešava šta mu je jako bitno da sakrije od vas.

3. Razgovara na telefon, ali ih krije od vas

Može se desiti da vaš partner krije od vas sa kim je u nekom trenutku razgovarao. To može da izazove sumnju kod vas jer da je neko poznat, verovatno bi vam to i preodočio. Nema razloga da takve stvari krije od vas.

4. Promena radnog vremena

Ukoliko se vašem partneru iznenada promeni radno vreme, odnosno produži, ali mu se plata ne povećava i vi stalno imate problema sa finansijama, to je signal da nešto nije u redu u vašoj vezi.

5. Povećanje korišćenja društvenih mreža

Korišćenje druptvenih mreža nije neka nova pojava, ali ako vaš partner u prethodnom periodu nije mnogo koristio iste, onda je možda vreme da se zapitate da li vas možda vara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

prevara
Komentari (0)
Dodaj komentar