Samoizolacija nije vreme za obnavljanje veza – ne šaljite poruke bivšim ljubavima

Tokom ove pandemije, slanje poruke bivšim partnerima dok sami sedite kod kuće može izgledati kao dobra ideja, ali sada nije vreme za to.

Šta bi moglo poći po zlu ako posle odgledane romantične komedije pošaljete poruku nekom bivšem? Sudeći po skrinšotovima na Instagramu, Fejsbuku, Tinderu i mimovima koji kruže društvenim mrežama, izgleda da mnogi danas pokušavaju da se povežu što je više moguće i to ponekad izaziva nepromišljene postupke.

Nažalost, čini se da čak i usred globalne pandemije, još uvek postoje preterani emotivci i sve druge najgore verzije vaših bivših partnera.

Istina je ovo: „Videh ovo i pomislih na tebe“ nema veze s tim što osećaju, nego s tim koliko im je dosadno. On ili ona su ekvivalent osobe koju srećete na zabavama, koja ima partnera, ali ipak želi da flertuje sa drugima samo da se uveri da im to i ide ide.

Iako je usred krize lako postati sentimentalan, ovo nije ni vreme za to. Trenutno ljudima nije dopušteno da dodiruju svoja lica, pa se maženje nikako ne preporučuje.

Bivši koji vam u ovo vreme šalju poruke su isti oni ljudi koji u frci prave preterane zalihe toalet papira, samo što je ovde reč o ljudskim „zalihama“. Verovatno niste ni jedini kojima su ovih dana poslali poruku u stilu: „Hajde da se izolujemo zajedno“.

Ako vaš bivši partner želi da stupi u kontakt s vama samo kad misli da je kraj sveta, on nije dobra osoba za vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bivseizolacijapomirenjeporuke
Komentari (0)
Dodaj komentar