Vođenje ljubavi pod tušem

Jedna od čestih ideja i seksualnih fantazija jeste da isprobate vođenje ljubavi pod tušem. Neki to nikad i ne isprobaju, već samo fantaziraju o tome i žale što nemaju prilike da probaju – a neki probaju i zaključe da to i nije bila baš dobra ideja.
Kad razmišljate o tome, može da deluje privlačno i seksi i uzbuđujuće. Nagi s voljenom osobom, čisti, tela su vam glatka od sapunice, pod toplom vodom, već ste trljali jedno drugo dok ste pomagali pri tuširanju… To sve može da deluje uzbuđujuće i prijatno. Sam seksualni čin, međutim, može da bude veoma problematičan. Sve je klizavo, što znači da postoji prilična opasnost od toga da padnete i udarite se, a kada, tuš-kada, česma ili pločice baš i nisu mekana podloga. Pored toga, cela stvar može da bude fizički veoma naporna, kao što obično i jeste za seks u stojećem položaju, zbog neophodnosti stalnog usklađivanja visina da bi došlo šta gde treba – osim ako su vam se visine idealno pogodile baš za to, položaj će za muškarca biti izrazito neudoban i naporan, što povećava opasnost da se u i inače klizavom okruženju jedno ili oboje okliznu i povrede. I još, nemalom broju parova se desi da otkriju da izvesni metalni delovi u kadi ili tuš-kadi nisu onoliko čvrsti koliko su mislili da jesu.
Ne kažemo da je zabranjeno isprobati nešto ove vrste ili da je nerazumno to učiniti. Samo napred, pokušajte – možda otkrijete da vam se dopada! U najvećem broju slučajeva, ipak, ispadne da je vođenje ljubavi pod tušem, bez obzira na ono što vidite po filmovima, neudobno, naporno i da nosi rizik od povrede – što vas ne sprečava da sa ljubavnom igrom počnete pod tušem, da nakon toga sperete sapunicu sa sebe i pređete negde gde će vam biti udobnije i gde neće biti opasnosti da se okliznete i povredite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškarcinepraktičnoseksseksualna fantazijatusvođenje ljubavižene
Komentari (0)
Dodaj komentar