Zainteresovan je za vas ako…

Da li je muškarac s kojim se zabavljate zaista zainteresovan za vas? Neki bi rekli da je to lako odrediti, ali nije uvek tako, naročito ako vam se smučila samoća i vidite ono što želite da vidite. Zato, evo nekih predloga na šta da obratite pažnju ukoliko niste sigurne.

Kada ste se upoznali, da li vam je dao svoj broj telefona, ili je samo uzeo vaš i rekao da će vas zvati? Obično, kada su zaista zainteresovani, vidite ih da su sačuvali vaš broj u memoriji svog telefona, i uz to vam daju svoj broj i provere da li je sačuvan na bezbednom mestu.

Ko zove češće? Ne kažemo da morate precizno da brojite niti da idete po sistemu da ste prošlog puta zvale vi pa sad mora on, ali ako ste vi te koje zovu u barem 70% slučajeva, a u preostalih 30% on zove kad mu nešto kratko treba ili kad se baš dosađuje, onda i nije verovatno da je stvarno zainteresovan za vas, pre će biti da ste mu rezerva za trenutke kad baš ništa zabavnije ne može da nađe.

Vrlo često, kad ga zovete, uopšte se ne javi; takođe, vrlo često je zauzet pa ne može da priča s vama ili da se vidi s vama. Tu se neretko radi o tome da nije zainteresovan, ali nema hrabrosti da vam to kaže, i nada se da ćete iz njegovog ponašanja shvatiti poruku i prestati da ga zovete.

Nikad vas ne isprati, čak ni kada je mračno i kada bi to bilo poželjno vaše bezbednosti radi. Muškarac kome je iole stalo do vas, koga je bar u nekoj meri briga za vas kao za ljudsko biće, želeće da bude siguran da ste bezbedno stigle.

Ne kažemo da navedene stvari nešto stoprocentno znače, ali bilo bi dobro uzeti ih u obzir, kao i razmisliti o osećaju koji vas je uopšte naveo da se pitate da li je stvarno zainteresovan. Tada imate dobre šanse da dođete do ispravnog zaključka, a onda ćete videti šta ćete.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

flertizlascipažnjaprivlačnostzainteresovanost
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Viktor Rotmiler

    Mislim,da mnogo bolje,da mlade muslimanske devojke,ne znaju nista o penisu,pre braka.Ova knjiga,koja treba da ih „pouci“,samo ce im pokvariti uzitak prve bracne noci.Bolje je,da tek u braku saznaju za sve prednostia bi i koje im penis,moze pruziti.Divno bi bilo,kad bi i mi muskarci,tek prve bracne noci,videli vaginu.Ovako,toliko je se „zasitimo“ pre braka,da jedva „otaljamo“,tu cuvenu,“prvu bracnu noc“.