Žene, ako primetite da muškarac šalje neki od ovih signala, znajte da je gotov – zaljubio se do ušiju

Kada govorimo o zaljubljivanju muškarca, morate znati da postoje tri faze u razvoju njegovih emocija:

  • zaluđenost
  • zaljubljenost i
  • potpuno predavanje koje ste toliko želele.

Da li je moguće preskočiti zaljubljenost?

Faza 1 – oblizuje se i namešta kosu

Dok je samo zaluđen vama i uzbuđuje ga sama činjenica da je u vašem prisustvu, on će to pokazati tako što će dodirivati i oblizivati usne, odsečnim pokretima nameštati svoju kosu ili će vas spontano nežno dodirivati kako bi vam bio bliže. Primetićete i da ga vaša blizina čini nervoznim zbog čega će se stalno vrpoljiti.

Faza 2 – „provocira“ vašu pažnju

Njegova zaljubljenost je nešto što ćete vrlo lako dokazati! A dokazi su sledeći – dugi pogledi koje vam upućuje i kad niste svesni da vas gleda, kao i učestalo dodirivanje i neprestano „provociranje“ vaše pažnje. Ako ovo primetite, znajte da ga polako, ali sigurno osvajate.

Faza 3 – ponaša se kao vaše malo kuče

Uskoro sledi i potpuna predaja koja najčešće uključuje aposlutno oponašanje vašeg govora tela, a ova „imitacija“ zapravo čini da se on u praksi ponaša poput malog šteneta. U svakom trenutku se mota oko vas, zagleda vas naočigled okoline i otvoreno pokazuje koliko uživa u vašem društvu. Čak i kad niste duhoviti, izmamljujete mu osmeh, a on vam uzvraća komplimentima. Sve dok ovakvo ponašanje traje, možete biti sigurni da je samo vaš!

(Telegraf)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavmuškaracsignalivezazaljubljenost
Komentari (0)
Dodaj komentar