Četiri filma koja će muškarcima pomoći da razumeju žene (foto)

Žene je veoma često veoma teško razumeti. Verovatno mnogi muškarci nikada neće pronaći pravu formulu za to, ali postoje sitnice, poput, na primer, pravih filmova, koje mogu poslužiti poput svojevrsnog rečnika i pomoći vam da barem malo zavirite u ženski svet i njihov um

1. Dnevnik Bridžit Džouns

Film „Dnevnik Bridžit Džouns“ zapravo je moderna adaptacija klasika Gordost i predrasuda, ali iako prepun klišeja, sadrži vrlo važnu lekciju koju bi svi trebalo da nauče; svaka žena, pa čak i ona najuspešnija, krije svoje nesigurnosti koje je ponekad čine ”čudnom”. Bridžit Džouns preterana je verzija onoga što se dogodi kada je žena frustrirana, ali i onoga što se dešava s muškarcima u takvim situacijama. U svakom slučaju, simpatična Bridžit će vas naučiti šta ne bi trebalo da radite da pogoršate ionako nepovoljnu situaciju.

2. Volver

Pedro Almodovar verovatno je jedan od retkih muškaraca koji je zaista uspeo da shvati šta pokreće žene. „Volver“ nam pokazuje da su žene spremne da učine sve kako bi preživele i zaštitile svoje porodice; znaju da se bore, ne podnose zlostavljanja i u najtežim trenucima pronalaze neobjašnjivu snagu. Film „Volver“ će vam na zabavan način pokazati šta zaista žene žele, ali i da je ono što žele prilično – jednostavno.

3. Viki Kristina Barselona

Nismo sigurni da li je Vudi Alen najbolji primer za učenje o ženama, ali u ovom filmu uspešno je prikazao sve strane ženske ličnosti; paradoksalna, intenzivna, eksplozivna, a ponekad i na rubu ludila. Kroz ovaj film shvatićete da je upravo to deo onoga što čini žene neverovatnim, ali i da nije toliko lako pročitati emocije. Kao i za sve dobre stvari, potrebno je vremena i strpljenja koji se na kraju uvek isplate.

4. Smrtonosna privlačnost (Heathers) 

Film „Heathers“ iz osamdesetih godina prošlog veka naučio nas je da skoro i ne postoji ništa opasnije od grupe žena s istim ciljem koje će uvek doći do zacrtanog cilja. U tom slučaju, na raspolaganju imate dve mogućnosti; pridružiti se borbi ili se u potpunosti povući. Najgore što možete da uradite je da se umešate i pokušate da zaustavite sukob. Ovaj simpatični film naučiće vas da je u ovakvim situacijama bolje biti saveznik nego neprijatelj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

filmovimuskarcirazumevanjezene
Komentari (0)
Dodaj komentar