Kada ste zadnji put očistili ovaj predmet u kupatilu? Evo kako da uklonite sav kamenac, biće kao nov

Postoji toliko mnogo stvari koje treba očistiti i organizovati u vašem domu da nešto ipak, verovatno i slučajno propuštate greškom, ali ih je ipak jako važno održavati čistima. Tu spada i glava tuša, na primer. Verovatnoća je da je koristite svaki dan, ali kada ste je zadnji put dobro očistili?

@purdyandfigg

White vinegar to the rescue! 💪 #cleaningtips #cleantok #cleaninghacks #thingstiktoktaughtme #thingsilearnedontiktok #lifehack #homehack #fyp

♬ smile – record audios.

TikTokerka @purdyandfigg objavila je video kako bi ljubiteljima čišćenja pokazala najbolju metodu da tuševi ostanu blistavi i čisti, bez ikakvog truda. Na početku videa piše: „Stvari u vašem domu koje bi trebalo da čistite, ali verovatno zaboravljate na njih“.

Kako video napreduje, kamera se približava tušu, nagoveštavajući da je to područje na koje će se fokusirati. Videozapis zatim zumira glavu tuša, dok korisnica kaže: „Glave od tuša mogu se napuniti prljavštinom i kamencom. Trik: Napunite kesu alkoholnim sirćetom i ostavite glavu tuša uronjenu 30 minuta. Mnogo je lakše od ribanja i čini je tako čistim i sjajnim.“

Kako piše Mirror, metoda je jednostavna. Samo treba sipati sirće u plastičnu kesu s zatvaračem, toliko da se napuni do pola. Stavite plastičnu kesu oko glave tuša tako da rupe i glava tuša budu potpuno uronjeni u tečnost. Zatim pričvrstite kesu gumicom i ostavite da se namače nekoliko sati ili idealno preko noći.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

čišćenjekamenactus
Komentari (0)
Dodaj komentar