Ovi saveti za dugu i bujnu kosu će vas oduševiti – nećete verovati koliko brzo vaša kosa može da poraste!

Da li sanjate o dugoj, bujnoj kosi koja će pleniti pažnju? Ne brinite, imamo rešenje! Pomoću ovih pet saveta, vaša kosa će procvetati brže nego ikad pre, a samopouzdanje će dostići nebeske visine. Spremni da otkrijete tajnu za besprekornu kosu? Evo kako da to postignete:

1. Smanjite toplotu na minimum: Zaboravite na štetne efekte pegle za ravnanje i fenova za sušenje! Sve što vam treba je vreme i malo strpljenja. Dozvolite kosi da se prirodno suši i izbegavajte toplotne alate. Vaša kosa će biti zahvalna, a vi ćete uživati u brzom rastu.

2. Pauzirajte Farbanje: Dosta je sa oštećenjima od hemijskih tretmana! Vreme je da vaša kosa diše. Ako želite osvežiti izgled, razmislite o prirodnim metodama posvetljivanja. Vaša kosa će vam biti zahvalna na odmoru od hemikalija.

3. Koristite ulje: Kokosovo ulje, ricinusovo ulje, arganovo ulje… ova čuda prirode su vaši novi najbolji prijatelji! Hranite kosu iznutra i spolja sa ovim blagodetima prirode i gledajte kako vaša kosa procveta.

4. Koristite kopče i šnalice: Zaboravite na gumice koje kidaju kosu! Kopče i šnalice su vaša nova tajna oružja za savršeno oblikovanje bez oštećenja. Vaša kosa će vam biti zahvalna na nežnom tretmanu.

5. Redukujte pranje: Manje je više kada je u pitanju pranje kose! Dozvolite sebumu da radi svoj posao i hidrira vašu kosu. Produžite intervale između pranja i gledajte kako vaša kosa postaje jača i zdravija nego ikad pre.

Sada kada znate ove trikove, ništa vas ne može zaustaviti na putu ka savršenoj kosi!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bujna kosasavettrikzene
Komentari (0)
Dodaj komentar