Parkirali BMW da ulove sponzorušu, potez ove devojke niko nije očekivao (video)

Poznate šaljivdžije koje stoje iza jutjub kanala TopNotch Idiots snimaju redovno klipove u kojima „love“ sponzoruše, a njihova poslednja objava privukla je pažnju mnogih zbog jedne devojke.

Priča ide ovako – pranksteri su parkirali BMW zlatne boje u blizini pešačkog prelaza, a onda je naišla devojka s kojom je jedan od njih, Opto, započeo razgovor. „Baš si visoka i prelepa si, ja čekam prijatelja“, rekao je dugonogoj brineti iza kog je bio parkiran skupoceni zlatni automobil.

Počeli su da razgovaraju o automobilu, a jutjuber se hvalio kako je unikatnu boju automobila platio 6.000 dolara. „O, Bože“, rekla je devojka, dok su se prolaznici zaustavljali kako bi fotografisali automobil. Opto je pitao za broj telefona na što je ona pristala, a onda je krenula akcija.

Pojavio se drugi šaljivdžija koji se predstavio kao pravi vlasnik automobila. „Zašto se hvališ mojim automobilom, nisam te zato doveo iz Meksika!“ vikao je na Opta pred devojkom. „Ti si s ovim klovnom, a on se hvali mojim automobilom, uopšte nije njegov“, vikao je drugi jutjuber pa zatim pitao devojku da i njemu da broj telefona.

Pitao je i da li želi da se provoza s njim u besnom automobilu, ali ona ga je iznenadila odgovorom. „Ne, žao mi je, želim ostati ovde s njim“, rekla je devojka. „Sviđa mi se auto, ali ne možeš da impresioniraš ljude s takvim stvarima“, rekla je ona pa zatim ponudila Optu prevoz u svom automobilu. „Pa ne pričam s tobom samo zbog automobila“, rekla je ona. „Čekaj, stvarno ti se sviđam? Nisi sponzoruša?“, ponavljao je Opto, dok je ona govorila da želi da se druži s njim bez obzira što nema zlatni BMW.

„Ma nisam ni navikla na takav način života“, govorila je brineta, koja je ranije otkrila da se u Los Anđeles preselila iz Severne Karoline kako bi postala manekenka. Nakon što ga je odvela do svog automobila, Opto joj je rekao da je reč o skrivenoj kameri.

„Prelepa je i ima divno srce“, „Nju treba zadržati“, „Savršena cura, takve su retke“, komentari su pratioca kanala, kojih inače ima preko 1,1 milion.

Naravno, teško je znati da li je reč o nameštenoj situaciji ili je devojka zaista bila nesvesna toga da je snimaju, ali video je privukao pažnju mnogih i za nedelju dana je pregledan više od 400 hiljada puta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bmwsalasponzorušadevojka
Komentari (0)
Dodaj komentar