Slavne sestre manekenke pozirale skroz gole, fotografije zapalile mreže (foto)

Điđi i Bela Hadid su sestre koje su pokorile modni svet, a i jedna i druga definisale su manekenstvo današnjice, pa praktično nema luksuznog dizajnera niti brenda sa kojim nisu sarađivale.

Ovog puta obe učestvuju u novoj Versaće kampanji koja je izazvala oprečne reakcije javnosti, ali jedno je sigurno – nikog ne ostavlja ravnodušnim!

Điđi i Bela za potrebe kampanje transformisale su se u biblijski lik Eve, a pozirale su doslovce kao od majke rođene!

Obe su najintimniji deo tela sakrile Mini Medusa torbicama čija je cena 1. 530 funti, dok su njihove gole grudi sakrile dugačke, talasaste perike.

Fotografija je inspirisana Rajskim vrtom, pa se tako oko Beline noge uvija zmija, a sestre u ruci nose jabuku, simbol prvorodnog greha, prenose mediji.

„Porodica je uvek u srcu svega što radim, zbog čega volim Belu i Điđi. One su primer snage među sestrama i dele tu poruku našem Versace sestrinstvu širom sveta“, istakla je Donatela Versaće.

„Jako neprijatno i čudno“, „Zamisli da se ovako fotkaš gola sa sestrom“, „Stvarno je čudno da se dve sestre skinu i fotografišu zajedno“, „Goli modeli… Zar ne bi zapravo modeli trebalo da nose odeću?“, „Nikom više ništa nije sveto, kada se traži publicictet po svaku cenu, pribegava se čak i seksualizaciji biblijskog događaja“, „Ovo su egzibicionistu, nemaju morala, ni klase, ni sramote“, samo su neki u nizu komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bela hadidĐiđi Hadidmanekenke
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Sneki

    Super su.

  • Zglobni Skoč

    A što se pokrivaju „tu i tamo“, jel ih sramota?