Upoznajte prelepu Ruskinju sa najdužim nogama na svetu (foto, video)

Ekaterina Lisina, nekadašnja košarkašica iz Rusije, ponosna je vlasnica Ginisovog rekorda za najduže ženske noge, koje su joj omogućile da sada nastavi karijeru kao profesionalni model.

Lepa brineta ima 31 godinu, a visoka je 206 cm što je čini najvišom manekenkom na svetu. Počela je da igra košarku u rodnom gradu Penzi, a visina joj je bila prednost u odnosu na protivnice.

„Bog mi je dao visinu, tako da mogu dohvatiti zvezde. Kad sam imala 16 godina, bila sam visoka 194 cm, a košarku sam igrala od 15. godine“, izjavila je Lisina, a prenosi Klix.ba.

Ekaterinina desna noga dugačka je 132,2 cm, dok je leva noga duža – 132,8 cm. Ona takođe drži rekord i kao žena sa najvećim stopalom na svetu, a broj cipela koje nosi je 47!

Sportski agenti su je zapazili, a kao 19-godišnjakinja je potpisala za moskovski CSKA. Godine 2006. je osvojila prvu medalju s reprezentacijom Rusije, srebro na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj. Dve godine kasnije je osvojila bronzu na Letnim olimpijskim igrama u Pekingu u Kini.

Nakon što je završila uspešnu karijeru profesionalne košarkašice, Lisina je košarkaški dres zamenila štiklama i uskoro postala jedan od najtraženijih modela u modnoj industriji.

„Shvatila sam da sam atraktivna tek s 24 godine. Uvek sam imala telo sportistkinje i bila viša od svih vršnjakinja, ali sam kasnije shvatila da je visina privlačna“, dodala je Ruskinja.

Osim na modnim pistama, brineta se pojavljivala na naslovnim stanama modnih magazina i postala veoma popularna u zemlji ali i šire.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

duge nogelepoticaruskinja
Komentari (0)
Dodaj komentar