Imamo najvećeg maminog sina: Zamenio venčanicu verenice jer se njegovoj mamici nije dopala

Žena s Reddita podelila je priču o tome kako je njen budući suprug zamenio njenu venčanicu onom koja se više sviđala njegovoj mami.

Ona kaže da ima 28 godina, a njen verenik 33 godine. Njegovu mamu opisuje kao „nametljivu osobu, ali je sve u svemu simpatična“ i navodi da se donekle slažu. I dok su planirali venčanje, stvari su bile prava noćna mora, prema rečima buduće neveste.

„Njegova mama nije bila voljna da pristane oko većine stvari, a moj verenik je rekao da, budući da je on njeno jedino dete, treba da poštujem i cenim ‘viziju’ koju ona ima o tome kako bi venčanju trebalo da nam izgleda.“

Napisala je i da je otac njenog verenika preminuo, a njegova majka pati od više zdravstvenih problema. Zato ne čudi što je buduća svekrva insistirala da ide u kupovinu venčanice s njom, njenom mamom i prijateljicama.

„Rekao je da sam uzrujala njegovu mamu“

„Imala sam sreće da sam našla ono što sam tražila. Ali majka mog verenika odabrala je haljinu koja joj se mnogo više sviđala i rekla da je ‘uvek u njoj zamišljala nevestu svog sina’. Moja mama i prijateljice mislile su da je jeziva. Ja sam mislila da je haljina previše za moj ukus.

„Izvinila sam se i zahvalila joj na njenom ‘savetu’, ali sam joj rekla da sam se već odlučila za haljinu koju sam zamišljala da nosim na svom venčanju“, rekla je. Dakle, kupila je venčanicu kakvu je sama želela, a ako se pitate, ne, verenikova mama nije platila ništa.

Njegova mama se uzrujala zbog haljine koja joj se dopala pa mu se (što nije iznenađujuće) požalila zbog toga. „Došao je kući te večeri gunđajući kako sam uzrujala njegovu mamu, ‘odbila’ njenu pomoć u odabiru venčanice i isključila je iz procesa.“

Došlo je do svađe, priča. „Pitala sam ‘Koji proces?’ To je samo venčanica, moja venčanica, pa stvarno nisam shvatala zašto bi ona uopšte trebalo da se išta pita. Uzrujao se i rekao da ovakav moj stav ne funkcioniše. Rekao je da bi trebao da razmislim o haljini koju je njegova mama htela da kupim.“

Vratio venčanicu i zamenio ju onom koja se svidela njegovoj mami

Nakon toga svađa je prekinuta, ali sledeći dan žena je došla kući i saznala da joj je njen verenik vratio venčanicu i zamenio je onom koju je njegova mama izabrala. „Nazvala sam ga i bio je iskren o tome šta je uradio i zašto je to učinio. Izgubila sam se i počela da vrištim na njega.

Zamolio me da se smirim i da ovoj haljini pružim ‘šansu’. Odbijala sam čak i da ga saslušam. Vrištala sam na njega ne dajući mu priliku da progovori. Stigao je kući i opet smo imali svađu“, objasnila je žena na Reditu.

Nakon svađe otišla je kod jedne od svojih prijateljica. „Nastavio je da zove i zove, a zatim je slao poruke govoreći da sam preterala i da je ovo i njegovo venčanje. Insistirao je da ovoj haljini dam priliku. Stalno je pričao kako njegova mama ima ‘viziju’ i dobre namere.“

Ljudi komentarišu: „Vrati mu prsten“

Otkako se sve ovo dogodilo, njegova mama je besna, ali se suzdržava. „Moj tata je rekao da ovo nije vredno kvarenja moje veze. Predložio mi je da se opametim, ali da li je previše za mene što mogu da izaberem svoju venčanicu, a da ne budem kriva zbog toga samo da bih sačuvala mir? Jesam li ja kreten zbog svoje reakcije?“, upitala je.

„Vrati mu prsten. Nadam se da će on i njegova mama dobiti venčanje kakvo žele. Kreten“, „Ne znam zašto uopšte i dalje želiš da se udaš za njega“, „Ako se ovako ponaša pre venčanja, šta li će tek biti u braku?“ samo su neki od komentara ispod njene objave.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mamasinvencanicaverenica
Komentari (0)
Dodaj komentar