Milioner ponovo nudi posao iz snova: Za putovanje oko sveta – plata 55.000 dolara (foto)

Australijski milioner Metju Lepre ponovo ima posao iz snova za srećnika koji ispuni njegove uslove.

Ovog puta bogatašu je potreban lični fotograf, koji će putovati sa njim oko sveta i praviti fotografije Leprea na egzotičnim lokacijama, a za to će biti plaćen 55.000 australijskih dolara za godinu dana.

– Samo u protekloj godini uspeo sam da proširim posao tokom putovanja u Ujedinjene Arapske Emirate, Indoneziju, SAD, Novi Zeland, Italiju, Francusku, Španiju Švajcarsku i Tajland, a sada ću moći da se oslonim na mog najboljeg prijatelja koji će uvek biti pored mene da me fotografiše – rekao je Lepre.

Od kandidata se traži da imaju važeći pasoš, da budu u mogućnosti da putuju i imaju oko za –  savršenu fotografiju za Instagram.

Moj život u Sidneju je postao prilično užurban. Pre samo nekoliko nedelja, jedna od vodećih televizijskih stanica u Milanu zamolila me da dođem na intervju, pa sam morao da sve napustim i uskočim u avion i otputujem na drugu stranu sveta. Odabrana osoba trebalo bi baš iz tog razloga da bude fleksibilna i sposobna da mi se pridruži u tom mom ludom rasporedu koji bi me mogao odvesti bilo gde, bilo kad – kaže mladi milioner koji će pokriti sve troškove letova i smeštaja.

Od fotografa očekuje i da ima svoju profesionalnu opremu. Konkurs je otvoren do 31. maja naredne godine.

Ove godine, Lepre je sličnim pozivom objavio potragu za ličnog asistenta odnosno asistentkinju koju će plaćati 52.000 dolara, što je osnovna cifra, uz naravno, sva luksuzna putovanja, a posao je dobila ova lepotica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

milionerposao
Komentari (0)
Dodaj komentar