Nastavnica imala seks sa 13-godišnjim učenikom, osuđena na 20 godina robije (foto)

Nastavnica Britani Zamora iz Arizone, koja je imala seksualne odnose sa 13-godišnjim učenikom osuđena je na 20 godina zatvora.

Ona je dečaka nagovorila na seks u njenom automobilu i u učionici, a slala mu je i svoje nage fotografije. List „San“ prenosi i da je prilikom seksualnog odnosa u učionici, dečakov kolega iz razreda držao stražu.

Ona je uhapšena nakon što su dečakovi roditelji počeli da sumnjaju zbog brojnih poruka koje mu je slala. Nakon što je 13-godišnji dečak priznao da ima seksualne odnose s učiteljicom, roditelji su je prijavili školi i policiji.

Trinaestogodišnji dečak nastavnici je slao ljubavne poruke, u kojima joj je, između ostalog, pisao da je seksi, a brojne poruke slala je i ona njemu. U jednoj mu je poruci čak napisala da želi da s njim svaki dan vodi ljubav, bez vremenskog ograničenja kao i da bi volela da dobije otkaz i bude sa njim, prenosi „The Sun“.

Nastavnica je priznala krivicu po deset tačaka optužnice koja je tereti za seks s maloletnikom. Tu su i dve tačke optužnice za zlostavljanje i dve za pokazivanje seksualno eksplicitnog materijala maloletniku. Na izricanju presude, kada joj je pročitana kazna od 20 godina zatvora, Zamora je plakala.

Dečakova majka rekla je da mu je Zamora ukrala nevinost, izdala poverenje roditelja i zauvek promenila dečaka.  Majka maloletnika izjavila je tokom suđenja i da se nada da će svaki budni trenutak u zatvoru nastavnica provoditi razmišljajući o užasnom zločinu koji je počinila i koji ju je doveo iza rešetaka.

– Sada ćeš provesti ostatak mladosti i većinu svog odraslog života u zatvoru. Neću ti dopustiti da se mešaš u život mog sina. Dobro pobeđuje zlo, a ti si samo tamna senka koju će naša porodica pobediti – rekla je majka dečaka.

Inače, Zamora je u vreme ove afere bila udata. Venčala se 2015. godine, a ona i suprug nemaju dece. Nije poznato da li je par još zajedno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kazna zatvoranastavnicaucenik
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • MILOS

    Smatram da ovaj slucaj,jos jednom pokazuje koliko je u SAD razvijeno lazno puritanstvo.To sto je uciteljica imala seks sa maloletnikom,nije nikakv zlocin,da bi ona dobila dvadeset godina robije.Decaci od trinaest godina,i onako masturbiraju svaki dan,po nekliko puta.Decko je uzivao,stekao dragoceno seksualno iskustvo.Gde je tu zlocin.?

  • Anonimni

    DA GA JE UBILA – DOBILA BI MANJE!

  • Misko

    Standardno američko glupiranje. Što kaže komentator odozgo, poludeli su jer mu je uništila gej potencijale 🙂

  • Anonimni

    Uništila mu gej potencijale…

  • bambi

    Ja nemam bas 13 godina, imam malo mnogo vise ali sam takodje zrtva izivljanja devojaka u krevetu. Od mene traze takve radnje da cesto pomislim da li cu imati snage da rabotku izguram do kraja. Izgleda da se u zenskom mozgu danasnjih mladih devojaka desavaju cudne stvari. Mozda je malo kriv i mentalitet devojaka iz ovog regiona. Naime, ako malo detaljnije sagledate situaciju, okruzeni smo sa narodima kod koga je seksualna rabotka manje vise jos tabu tema. Sa druge strane, konfigurisemo se na evropskoj sceni direktno iz socijalizma onog nekreativnog, gde su deca jako jako dugo bila pod rukovodstvom i kontrolom roditelja. Sa trece strane, za razliku od Amerike, Japana, Francuske i slicnih visoko razvijenih zemalja, kod nas pre seksualne rabotke mora da prodje citava procedura pazljivog, da ne kazem lovackog, prilaza i kako mi to ovde shvatama resavanju problema izostanka seksualne rabotke. Savladati sve ove prepreke je ne tesko vec sporo. Previse tradicionalizma, nacionalizma i filozofiranja. Pazljivi odabir partnera pre seksualne rabotke je narocito opterecen egzistencijalnim pitanjima tj. pogledajte samo nasa razmisljanja 1. gledaj majku, biraj cerku 2. svasta komsilak prica za nju 3. ta ni jaje ne zna da prevrne 4. iz dobre je kuce 5. vredno dete 6 znam joj oca 7. ovi su puni ko brod 8. jedica… Normalno ako mladi nemaju redovnu rabotku, vremenom se u njihovoj glavi razvijaju potrebe koje prevazilaza nasa regionalna socijalna ogranicenja.