Ovaj test za 5 minuta otkriće sve o vama, partneru i vašem seksualnom životu

Testove ličnosti uvek je zabavno raditi, jer je intrigantno otkriti kakvi ste „zaista“ u životu ili u ljubavi. I ovaj psihološki test sa samo četiri pitanja se ne razlikuje.

Kviz koji se radi za nekoliko minuta procenjuje vašu ličnost gledajući stvari koje volite i razloge zbog kojih ih volite, i „testira vašu ličnost u četiri pitanja“, kaže zvezda Made In Chelsea Džejmi Laing, koji je postavio kviz na svom TikTok-u profilu @jamielaing, kaže Mirror.

Test počinje pitanjem o vašoj omiljenoj životinji i zašto je volite, a Džejmi navodi psa kao primer da je „umiljat“ i „veran“. Vaš odgovor na prvo pitanje pokazuje kako sebe opisujete i razmišljate o sebi.

Sledeće pitanje je o vašoj omiljenoj hrani i dva prideva koja je opisuju, što pokazuje kako opisujete svog partnera. Treće pitanje u testu traži od vas da podelite koja je vaša omiljena boja i zašto, jer pokazuje kako vas drugi opisuju. Na kraju, pitate se koja je vaša omiljena „vrsta vode“, npr. okean, bazen, jezero, vodopad. Vaš odgovor na poslednje pitanje opisuje vaš seksualni život.

@jamielaing

Personality test in 4 simple questions #jamielaing #foryou

♬ original sound – jamie

Džejmijev video je brzo pokupio preglede na TikTok-u, pri čemu su mnogi korisnici izrazili iznenađenje njegovim odgovorima i načinom na koji se primenjuju na njihove stvarne živote.

„Moji odgovori su bili čudni. Mislim da moram ponovo da naučim šta je pridev“, našalio se jedan korisnik, dok je drugi prokomentarisao: „Nisam očekivao da ću reći „penušavo“ kada me pitaju za vodu“. Treći korisnik TikTok-a je rekao: „Nisam impresioniran svojim četvrtim pitanjem, bazenom, jer je bezbedan i čist“, dok su mnogi drugi odgovorili sličnim odgovorima uz smeh.

Naravno, ovi testovi nisu ozbiljan psihološki alat, ali su zabavan način čak i površne introspekcije koji će vas podstaći da uz malo smeha razmislite o sebi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pitanjatest ličnostiveza
Komentari (0)
Dodaj komentar