U trendu

2 horoskopska znaka čeka neopisiva sreća ove jeseni, njima će u životu sve procvetati

Pavel Globa je istaknuti astrolog u bivšim sovjetskim državama, a tamošnja javnost ga rado prati, posebno jer on često daje najrazličitije i detaljne astro prognoze.

Nedavno je otkrio da dva znaka sve do kraja jeseni čeka neobično povoljan period.

Rak

Od 15. septembra pa na dalje očekuje vas period promena. Moguće je da ćete se suočiti sa problemima, posebno na poslu, ali ovo ne gledajte kao na kaznu, već kao na priliku!

Globa ističe da će Rakovi uz snalažljivost i upornost prevazići ove izazove i pretvoriti ih u svoj veliki uspeh. Svaki vaš naporan rad biće nagrađen. Do kraja oktobra možete da očekujete i unapređenje ili povećanje plate na radnom mestu. Na ovaj ili onaj način, stanje na bankovnom računu Rakova će se popraviti u velikoj meri.

Ribe

Ribama se, pak, smeši sreća na ljubavnom planu! Ako ste sami u narednim nedeljama čeka vas sudbonosni susret koji će vam obojiti život novim bojama i ustalasati život. Ovo poznanstvo će se najverovatnije pretvoriti u strastvenu romansu koja će vam doneti iskreno zadovoljstvo.

Ribe koje već imaju porodicu ili partnera svoj odnos će unaprediti i podići na viši nivo sa mnogo više topline, poverenja i razumevanja, prenosi Novi.ba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar