U trendu

3 horoskopska znaka izgledaju jače od stene, a u sebi kriju izuzetno osetljivo srce

Ova tri horoskopska znaka se predstavljaju hladnijim nego što zaista jesu, a u sebi kriju mekano srce. Koliko god mislili da znate čitati druge, njih jednostavno ne možete odmah otkriti

Rak
Ovaj horoskopski znak ima čvrstu, ali i mekanu ličnost. Naime, Rakovi na prvu loptu odaju dojam jake osobe koja skriva svoje osećaje. Mnogima deluju odbojni, a ispod te maske krije se osetljiva osoba koja je spremna skočiti u vatru za one koje voli.

Devica
Ovaj znak Zodijaka ostavlja utisak odmerene i hladnokrvne osobe koju retko šta dotiče, ali u suštini ima predivno srce. Device su empatične i spremne da pomognu drugima.

Na poslu su perfekcionisti, a privatno pouzdani i odani prijatelji i partneri. Iako svoje bliske osobe znaju naljutiti svojim sitničarenjem, svi znaju da je njihova želja da svakome pomognu.

Škorpija
Reč je o jednom od najopakijih znakova s kojim nema šale. Ali kada prodrete u njegovu dušu, shvatićete da su najodanije i najosetljivije osobe na koje uvek možete računati. Škorpije su spremni sve uraditi za svoje prijatelje i porodicu dokazujući tako svoju bezuslovnu ljubav. Ta predanost voljenim osobama je znak velike empatije i dobrote, piše Atma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)